Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο απολογισμός των 15 Θρακιωτών στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας

Με έντονο το Θρακιώτικο στοιχείο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την φάση των ομίλων οπού αγωνίστηκαν συνολικά 13 Θρακιώτες  στην καταγωγή ποδοσφαιριστές και δύο προπονητές συν φυσικά τις δύο ομάδες της Θράκης.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 15 Θρακιωτών ποδοσφαιριστών και προπονητών που μετείχαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας:

1ος όμιλος

Πανελευσινιακός – Τρίκαλα 0-5: Με τους Χουσείν Μουμίν(φωτο 3) και Ντενίζ  Μπαϊκαρά(φωτο 2) να σκοράρουν και τον Δημήτρη Χασομέρη να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς τα Τρίκαλα δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στον Πανελευσινιακό.

2ος όμιλος

Ολυμπιακός – Πλατανιάς  3-0: Βασικός ξεκίνησε ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας για τον Πλατανιά, με τον Ντίνα να γίνεται αλλαγή στο 71′. Βοηθός του Γιώργου Παράσχου είναι ο Κομοτηναίος Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Χανιά – Σπάρτη 0-4: Με τον Εβρίτη Δημήτρη Σιώπη να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς η Σπάρτη κέρδισε με άνεση στα Χανιά την τοπική ομάδα.

3ος όμιλος

Παναθηναϊκός – Ηρακλής   0-0: Ντεμπούτο με την φανέλα του “γηραιού” πραγματοποίησε ο Εβρίτης Δημήτρης Βοσνακίδης(φωτο 1) που είχε εξαιρετική παρουσία, βοηθώντας την ομάδα του να αποσπάσει έναν εξαιρετικά σημαντικό βαθμό στην Λεωφόρο.

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 1-0: Ως αλλαγή στο 73′ πέρασε στο ματς για τους Κρητικούς ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Κομεσίδης, σε ένα ματς που η ομάδα του ΟΦΗ είχε αρκετά παράπονα απο την διαιτησία.

 

4ος όμιλος

Καλλονή – Αγροτικός Αστέρας  1-2: Διπλό με ανατροπή για τον Αγροτικό Αστέρα του Ξανθιώτη βοηθού προπονητή Θάνου Χατζηαθανασίου.

5ος όμιλος

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 1-0: Βασικός αγωνίστηκε ο Μανώλης Μπέρτος(φωτο 4) για τον Αστέρα, με τον Ξανθιώτη αμυντικό να αποβάλλεται στο 81′ μετά απο λογομαχία με τον Μπαλάφα. Στο 95′ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

Αιγινιακός – Άρης 0-3: Με τον Κενάν Μπαργκάν να περνά ως αλλαγή στο 67′ η ομάδα του Άρη χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ξεκίνησε νικηφόρα στον θεσμό του Κυπέλλου. Για τους γηπεδούχους βασικοί αγωνίστηκαν ο δανεικός απο την Ξάνθης Βασίλης Φασίδης και ο πρώην μέσος της Ξάνθης Λάζαρος Γκατζολάρι.

6ος όμιλος

ΑΕΚ – Κέρκυρα 4-0: Ως αλλαγή μπήκε στο ματς ο Πέτρος Μάνταλος που με την είσοδο στο 1-0 ανέβασε την ΑΕΚ που με τον Κομοτηναίο αρχηγό της να δίνει άλλο αέρα μεσοεπιθετικά στην “Ένωση” πέτυχε ακόμη τρία τέρματα φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

 

8ος όμιλος

Πανιώνιος – Λεβαδειακός  0-0:Βασικός σε όλο το ματς ο Μανώλης Σιώπης για τον Πανιώνιο που παρά τις φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να νικήσει, βασικός ξεκίνησε και ο πρώην “πράσινος” Νίκος Καθάριος.

Πανσεραϊκός – Κισσαμικός  0-2: Με τον Σταύρο Σταθάκη να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς με εξαιρετική παρουσία ο Κισσαμικός πέτυχε σπουδαία νίκη στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Share it