Search

Άνετη νίκη της Σπάρτης πριν την πρεμιέρα της Football League με Πανθρακικό! Βασικός ο Δημήτρης Σιώπης

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε η Σπάρτη, η νεοφώτιστη ομάδα στην Football League διέσυρε τα Χανιά με 4-0 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου (λόγω της διαφοράς τερμάτων) αφήνοντας πίσω ακόμα και τον Ολυμπιακό. Βασικός σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης.

Η ομάδα της Σπάρτης από το 2′ κιόλας λεπτό έδειξε ποιος είναι το αφεντικό με τον Μπουντόπουλο ν’ ανοίγει το σκορ! Ωστόσο η ομάδα του Σωτηρίου καθάρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49′ ο Αναστασάκος έκανε το 2-0, στο 67′ ο Ηλιόπουλος αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά και στο 87′ ο Ν. Αρσενίεβιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σπάρτης.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (59′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63′ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70′ Αρσενίεβιτς)
ΑΟ Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μανιάς (63′ Αποστολόπουλος, Σιάννης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής

 

Share it