Search

Ντεμπούτο με γκολ για Μουμίν και Μπαϊκαρά στα Τρίκαλα! Βασικός και ο Χασομέρης

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν τα Τρίκαλα το ματς με τον Πανελευσινιακό για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλοί ήταν πολύ καλύτεροι και κέρδισαν άνετα με 5-0 με τον πρώην μεσοεπιθετικό των Ξάνθης και Πανθρακικού, Ντενίζ Μπαϊκαρά, να σκοράρει στο πρώτο του επίσημο ματς με τα Τρίκαλα, όπως και ο Κομοτηναίος μέσος Χουσείν Μουμίν, βασικός αγωνίστηκε επίσης και ο Κομοτηναίος επιθετικός Δημήτρης Χασομέρης.

Πριν το ημίωρο τα Τρίκαλα είχαν ήδη «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κουσκουνάς στο 12′ νίκησε τον Στεργιώτη στο μεταξύ τους τετ α τετ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23′ έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι είχε ήδη ουσιαστικά τελειώσει και οι φιλοξενούμενοι είχαν μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την πρεμιέρα τους στον  1ο όμιλο του Κυπέλλου. Στο 30′ σκόρερ χρίστηκε και ο Χουσείν Μουμίν, καθώς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κομοτηναίου μέσου, η μπάλα κόντραρε στον Τσούπρο και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μισό ο Μπαϊκαρά, και ενώ μπήκε στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα, στο 76′ σημείωσε ακόμη ένα γκολ για τα Τρίκαλα, που είχαν δοκάρι στο 82′ με τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος όμως στο 89′ πήρε το… αίμα του πίσω. Με σουτ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Στεργιώτη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό της πίεσης που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι είναι το ότι οι τελικές ήταν 27-4 υπέρ τους.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46′ Ιωαννίδης), Κωστόπουλος (59′ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46′ Γραικός).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30′ Λεάντρο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς (73′ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (65′ Γιαννιτσάνης).

Share it