Search

Το photostory της αναμέτρησης του Παύλου Μελά Κουτσού με τον Άρη Αβάτου!

Με 13 τέρματα να σημειώνονται διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 2ης στροφής των Play Off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με την άνοδο για τον Παύλο Μελά Κουτσού και εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της Ασπίδας στη Φελώνη

Στο Κουτσό Παύλος Μελάς Κουτσού ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Αβάτου, με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη να κερδίζει με το εντυπωσιακό 5-1! Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με καλό ρυθμό πολύ δύναμη και πάθος και τρία γκολ, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη δύναμης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τοπ σκόρερ του Απόστολο Τσανακτσόγλου έβαλε τις βάσεις για θρίαμβο που τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Από δύο γκολ πέτυχαν Τσανακτσόγλου και Κώστας Τυριάκης ενώ σκόραρε και ο Αλή Ερτορούλ για το Άβατο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γκίκα.

Μετά και την δεύτερη στροφή ο Παύλος Μελάς Κουτσού ουσιαστικά είναι αγκαλιά με τον τίτλο και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική καθώς ανέβασε την διαφορά στο +10 και με τέσσερις στροφές να απομένουν ουσιαστικά θέλει δύο βαθμούς η μία απώλεια βαθμών του Αβάτου για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it