Search

Διπλό παραμονής στο τοπικό ντέρμπι με Κύρνο για την Κεντητή(+pics)

Η Κεντητή ήταν η μεγάλη νίκητρια στο γειτονικό ντέρμπι παραμονής κερδίζονας με 1-0 το Νέστο μέσα στο Κύρνο, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα με το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Νίχατ Μουσταφά κατάφερε χάρις σε κεφαλιά του Γιουσούφ Γιουσούφογλου στο 70′ μετά απο κόρνερ του Αμέτογλου να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη και  να κάνει άλμα παραμονής, αφήνωντας το Νέστο αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με καλές στιγμές εκατέρωθεν, την Κεντητή να έχει την υπεροχή αλλά και τον Κύρνο να είναι απειλητικό με τους δύο κίπερ να κρατούν το μηδέν.

Όλα αυτά μέχρι το 70′ όταν ο Γιουσούφογλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με το ματς να παίρνει μια άγρια ομορφιά στο τελευταίο τέταρτο, οπού οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές κόντα στην ισοφάριση όμως ούτε το σουτ του Τριανταφυλλάκη αλλά ούτε και του Χικμέτ κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Σιακήρ που κράτησε το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Με αυτή τη νίκη η Κεντητή έφτασε στο φινάλε του πρώτου γύρου στην 9η θέση με 13 βαθμούς αφήνωντας το Νέστο Κύρνου στην 13η με 4 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Χρυσέλη και Ιωαννίδη

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Σαλή Τ.(63′ Σερίφ), Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Ορτσούν, Μπερκάν Β., Μουρτεζάογλου(71′ Χικμέτ), Ιμπράμογλου, Μουμίνογλου

ΚΕΝΤΗΤΗ(Ν. Μουσταφά): Σιακήρ, Καραοσμάν, Αλατζά(88′ Αδέμ), Ιζέτογλου( 31′ λ.τρ. Σαδουλά, 74′ Μπαϊράμ Χ.), Ιμάμ, Τεφίκογλου, Γιουσούφογλου, Ισμέτογλου, Ρασήτογλου, Αχμέτογλου, Αμέτογλου(63′ Τσάκαλος)

 

Share it