Search

«Λευκή» ισοπαλία για ΑΕΔ και Ορφέα στο Διδυμότειχο

Στο 0-0 έμειναν ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορφέας Ξάνθης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα ματς με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες, ΑΕΔ και Ορφέας μοιράστηκαν βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, με τους Εβρίτες να παραμένουν στην 4η θέση και τους Ξανθιώτες στην 8η.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο ματς όταν ο Αβογιάν μετά από κεφαλιά πάσα του Ιντζέ έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Εμρέ, ο Γιαννόπουλος πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 37′ ο Λαζαρίδης θα αναλάβει να εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ για τον Ορφέα, με τον Συριτούδη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο β’ μέρος η ΑΕΔ μπήκε δυναμικά, όπως και στην αρχή του πρώτου, με τον Ιντζέ να φεύγει τετ α τετ αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Ρούφο. Στο 58′ Αβογιάν και Μακράκης θα έχουν μία άτυχη στιγμή καθώς θα συγκρουστούν κεφάλι με κεφάλι, με τον παίκτη του Διδ/χου να μην μπορεί να συνεχίσει καθώς πρήστηκε πολύ το μάτι του και να αφήνει τη θέση του στον Παπούδη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Εμρέ θα δοκιμάσει το πόδι του από μία εκτέλεση φάουλ, αλλά ο πορτιέρο του Ορφέα θα μπλοκάρει.

Συνθέσεις: 

ΑΕ Διδυμοτείχου (Τελκίνσκι): Συριτούδης Κ., Θάνος, Παντελίδης, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν (58′ Παπούδης), Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές (83′ Ζαφειρόπουλος).

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης (67′ Πασχαλάκης), Μπουνταγκίδης (85′ Χατζηπαππάς), Χιντ Ιμέρ (80′ Χαλίλ Ιμπράμ), Καραγκιόζης Ι. (89′ Καρκατζάνης), Τορομανίδης.

Διαιτητής: Κακουλίδης – Βοηθοί: Τζιότζιος, Βερνέζης

Photo Credits: radioevros.gr

Share it