Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Διπλό μεταγραφικό comeback για την Δόξα Προσκυνητών με Ζουπιάδη και Βιόπουλο!

Μεταγραφών συνέχεια για την Δόξα Προσκυνητών, με τους ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Μπαχαρίδη να δουλεύουν ασταμάτητα στην ολοκλήρωση του ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Έτσι πέρα απο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τους οποίους βασικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Νίκου Μπαχαρίδη, η ομάδα των Προσκυνητών προχωρά και στην απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών με παρελθόν στην Δόξα, για να την ενισχύσουν στην προσπάθεια της στη νέα Γ’ Εθνική.  Ο λόγος για τους Στέλιο Ζουμπιάδη και Πέτρο Βιόπουλο.

Ο 23χρονος Πέτρος Βιόπουλος μετά απο απουσία ενός χρόνου, οπού αγωνίστηκε στην Γερμανική Ντούισμπουργκ και επέστρεψε τον Ιανουάριο για να φορέσει την φανέλα του Ιάσμου, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και επιστρέφει στην ομάδα των Προσκυνητών για να τις δώσει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Επιστροφή έχουμε όμως και για τον Κυπελλούχο με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, Στέλιο Ζουμπιάδη, που μετά απο δύο χρόνια επιστρέφει στους Προσκυνητές για να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο αμυντικό σκέλος της ομάδας αλλά και ώθηση στους νεαρούς συμπαίκτες του με το πάθος που βγάζει στο γήπεδο.

Θυμίζουμε πως ήδη η ομάδα των Προσκυνητών έχει αποκτήσει τους Γιώργο και Ηλία Ξενοδοχίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και τους Παπαρούνα και Χακάν Βελή Αμέτ(θυμηθείτε ΕΔΩ), όλοι τους με παρελθόν στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού.

Share it