Search

“Πέταξε ψηλά με τους αγγέλους” ο μικρός Μπράντλεϊ

Ο εξάχρονος φίλαθλος της Σάντερλαντ Μπράντλεϊ Λόουερι, η άνιση αλλά γενναία μάχη του οποίου με τον καρκίνο είχε συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο, «έσβησε» την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Το γενναίο μου αγόρι είναι από σήμερα με τους αγγέλους, έφυγε στα χέρια της μαμάς και του μπαμπά, με την οικογένειά του δίπλα του. Ήταν ο μικρός μας υπερήρωας και έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη, αλλά τον χρειάζονταν αλλού. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή της καρδιάς μας. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα ωραία σας λόγια. Ξεκουράσου μωρό μου και πέτα ψηλά με τους αγγέλους», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η συντετριμμένη μητέρα του μικρού Μπράντλεϊ, Τζέμα.

Η πολύχρονη «μάχη» του Μπράντλεϊ Λόουερι, ο οποίος λάτρευε το ποδόσφαιρο και υποστήριζε την Σάντερλαντ, έχοντας ως αγαπημένο ποδοσφαιριστή τον Ζερμέιν Ντεφόε (με τον οποίο γνωρίστηκαν και μπήκαν αρκετές φορές μαζί στο γήπεδο, τόσο με τις «Μαύρες Γάτες» όσο και με την Εθνική Αγγλίας), με μια σπάνιας μορφής επιθετικού καρκίνου συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες συγκεντρώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Bradley’s Fight, στην απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί θεραπεία.

Πηγή: sdna.gr

Share it