Σε νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη με αίτημα το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Θράκης με σκοπό να προκηρύξει και να διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, προσανατολίζεται η πλευρά του υποψήφιου προέδρου, Πέτρου Ζωγράφου(φωτο)
Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Μπλούνα στο monobala.gr, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι από τι στιγμή, που το δικαστήριο της Κομοτηνής με προσωρινή διαταγή ανέστειλε τη διενέργεια των προγραμματισμένων, για την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΠΣ Θράκης, η ημερομηνία των εκλογών δεν μπορεί να αποφασιστεί από την απερχόμενη διοίκηση αλλά είτε από το δικαστήριο, είτε από προσωρινή διοίκηση, που θα διοριστεί με δικαστική απόφαση γι’ αυτόν το σκοπό.
Εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι η κύρια αγωγή, επί του αιτήματος για αναστολή των εκλογών, θα συζητηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.