Εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Πήγασο Πολίχνης γνώρισε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Pre League.
Η ΓΕΑ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το παιχνίδι σε τάι μπρέικ, εκεί όμως ο Πήγασος στις λεπτομέρειες βγήκε νικητής.
Η ομάδα του Έβρου πήρε έτσι τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και την πρώτη της νίκη.
Στο 5ο σετ όπου και κρίθηκε ο αγώνας, ο Πήγασος προηγήθηκε με 5-11 και 7-10, με την ΓΕΑ να μειώνει σε 9-11. Οι Θεσσαλονικείς ξέφυγαν με 10-14 αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 13-14 και σε μία απίστευτη φάση στο φινάλε ο Πήγασος θα πάρει το τάι μπρέικ με 13-15.
Τα σετ: 2-3 (19-25, 14-25, 25-16, 25-21, 13-15)
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος.
Γ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πέτρος Κωνσταντινίδης): Σίλβα, Μπουφίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξάκης, Δημητριάδης, Κούλενιακ / Μύρος (λ), Καβαρατζής, Αλεξανδρόπουλος, Παπάζογλου.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Τσέντομιρ Ίλιτς): Μποζάν, Αυγερινίδης, Παυλίδης, Μπαρδούκας, Κλεανθίδης, Μπερκάντ / Παλαιοχωρινός (λ), Γιαννόπουλος (λ), Στέφος, Κορδάλης, Ιντρισλλάρι.
Θυμηθείτε πως μετέδωσε τον αγώνα το SportsAddict: