Search

Συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα “πράσινα” του Μακεδονικού ο Φεϊζή Χασάνογλου!

Τα “Πράσινα” του Μακεδονικού θα συνεχίσει να φορά για 5η διαδοχική σεζόν ο ξανθιώτης αμυντικός, Φεϊζή Χασάνογλου που είναι μάλιστα από τις πρώτες ανανεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2

Ο “Φει” με το ήθος του, την εργατικότητά του και το πάθος του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο της Ευκαρπιας, μέσα από ένα ταξίδι που ξεκίνησε στην Γ Εθνική και έφτασε στα επαγγελματικά σαλόνια για τον Ξανθιώτη μπακ!

Πέρσι ο Χασάνογλου μέτρησε 13 συμμετοχές, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, καταφέρνοντας στα playoff της Super League 2 να σημειώσει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φεϊζή Χασάνογλου!

Ο 25χρονος (29/12/1999) μπακ θα διανύσει την πέμπτη του σεζόν με τα «πράσινα», όντας ένας από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον σύλλογο.

Ο «Φέι» με το ήθος του, την εργατικότητά του και το πάθος του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, μέσα από ένα ταξίδι που ξεκίνησε στην Γ Εθνική και έφτασε στα επαγγελματικά σαλόνια για τον Ξανθιώτη μπακ!

Την σεζόν που τελείωσε, ο 25χρονος αμυντικός μέτρησε 13 συμμετοχές, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, καταφέρνοντας στα playoff της Super League 2 να σημειώσει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Φεϊζή υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τον Μακεδονικό!

Για πέμπτη χρονιά στον Μακεδονικό ο Φεϊζή Χασάνογλου!

Share it