Η ΑΕ Κομοτηνής προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τη δυνατότητα συμμετοχής της σε κάθε επίσημη διοργάνωση.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο paratiritis-news.gr ο Βασίλης Στοάκης, η εκκρεμότητα που είχε προκύψει και επηρέασε τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας ομάδας Κ21, αποτέλεσε αφορμή για την επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς διοίκησης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.
Οι “Κιτρινόμαυροι” απέδειξαν οργανωτική συνέπεια και αποφασιστικότητα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα με τρόπο οριστικό. Πλέον, η πρωταθλήτρια ομάδα Κ18 της ΑΕ Κομοτηνής, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ, θα λάβει κανονικά μέρος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η θετική αυτή εξέλιξη επιβεβαιώνει πως ο σύλλογος βρίσκεται σε σταθερή τροχιά και λειτουργεί με γνώμονα τη σωστή και διαφανή παρουσία του στο αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Η συνέχεια αναμένεται με αισιοδοξία, καθώς οι αθλητές της ΑΕ Κομοτηνής είναι πλέον ελεύθεροι να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται εντός των γηπέδων.