Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με 3 αθλητές από τον Έβρο η ελληνική αποστολή στο Youth Series της Τσεχίας!

Τέσσερις Έλληνες αθλητές θα λάβουν μέρος στο Europe Youth Tournament της Τσεχίας και οι 3 από αυτούς είναι από τον Έβρο! Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Αλεξούδη & Λευτέρη Νότη της Φιλίας Ορεστιάδας και την Άννα Φανουρία Μήτκα που εκπροσωπεί την ΧΑΝΘ αλλά κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε από τον Εθνικό. 

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, παράλληλα με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει συμμετοχή σε τουρνουά μικρών ηλικιών, επίσης πανευρωπαϊκής εμβέλειας.

Θα είναι με τέσσερα παιδιά 14 ετών στο όπεν Under 13 και Under 15 της Τσεχίας, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (έως την Κυριακή) στο Πλζεν και είναι το 6ο και τελευταίο στα Europe Youth Series του 2024.

Στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης βρίσκονται οι παίδες Κωνσταντίνος Αλεξούδης, Λευτέρης Νότης και οι κορασίδες Χριστίνα Τζενίδη και Άννα Φανουρία Μήτκα. Όλοι είναι από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Τα δύο αγόρια από τη Φιλία Ορεστιάδας και τα δύο κορίτσια από τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Share it