Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Θετικά στοιχεία και στα φιλικά με Ηρακλή για τον Άθλο Ορεστιάδας

Δύο ακόμη φιλικά, με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έδωσε τα προηγούμενα 24ωρα στο νέο κλειστό Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» ο Άθλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για την πρεμιέρα της νέας σεζόν της Volley League ανδρών.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου οι δύο προπονητές έπαιξαν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, όπου δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ το Σάββατο 12 Οκτωβρίου οι αθλητές του Γιώργου Μπακοδήμου επιβλήθηκαν με 3-1 σετ των φιλοξενούμενων.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του σε ένα ακόμη δυνατό τεστ δήλωσε ο τεχνικός του Άθλου, κ. Μπακοδήμος, που είχε την ευκαιρία στα φιλικά να δοκιμάσει τακτικές και σχήματα, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

«Όλα πηγαίνουν βάσει του πλάνου μας, το οποίο άπαντες ακολουθούμε αυστηρά. Έχουμε δώσει συνολικά οκτώ φιλικά και περιμένουμε το τελευταίο crash test toυ «Λιγκ Καπ Νικ Σαμαράς». Πέρα από την απόδοσή τους, οι αθλητές ανταποκρίνονται πολύ καλά σε ό,τι τους ζητάω και με τα δείγματα που έχουμε μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Share it