Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

«Πάτησε» τα Μουδανιά η Αλεξανδρούπολη, «έλαμψε» ο 17χρονος Γκιουρτζίδης! (+photos)

Την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου η Αλεξανδρούπολη FC, επικρατώντας 6-1 του ΠΟ Μουδανιών. 

Μετά από τις ήττες από Κρύα Βρύση, Πανθρακικό και Κρηστώνη, η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ομάδα από την Χαλκιδική. Εκπληκτικός στο παιχνίδι ο 17χρονος Σάββας Γκιουρτζίδης που είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ το τέρμα που σημείωσε ήταν πραγματικά μοναδικό καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του νικώντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Γκολ που θύμισε σε όλους τους παραβρισκόμενους εκείνο που είχε πετύχει ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Λανς στη Γαλλία το φετινό καλοκαίρι για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την είσοδο ενός απρόοπτου επισκέπτη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ένας πανέμορφος και παιχνιδιάρης σκύλος δεν έλεγε να βγει από το χορτάρι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Η πρωταθλήτρια Έβρου μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 9′ προηγήθηκε με όμορφο πλασέ του Γκαϊδατζή, έπειτα από κάθετη πάσα του Κωνσταντίνου Πατσιώρα. Στο 18′ η Αλεξανδρούπολη θα φτάσει και σε δεύτερο τέρμα όταν ο νεαρός Γκιουρτζίδης θα δώσει ασίστ στον Βαρσαμίδη και αυτός με ωραίο σουτ θα «γράψει» το 2-0. Στο 24′ μετά από κεφαλιά του Καρτσαμπά η άμυνα των Μουδανιών θα διώξει πάνω στη γραμμή. Στο 31′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ για τα Μουδανιά, μπλόκαρε ο Οικονομίδης. Στο 40′ ο 17χρονος Γκιουρτζίδης θα αποφύγει με όμορφο τρόπο δύο αντιπάλους και με πλασέ θα νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 3-0. Στην εκπνοή του α’ μέρους ο Οικονομίδης θα αποκρούσει το σουτ του Πατσιώρα από δύσκολη πλάγια θέση.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ τα Μουδανιά θα μειώσουν, με τον Ζαχαράκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, κάνοντας το 3-1. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 50′, ο Κωνσταντίνος Πατσιώρας θα βρει δίχτυα κάνοντας το 4-1. Τρία λεπτά μετά ο αρχηγός των Θρακιωτών θα σουτάρει από μακριά ελάχιστα άουτ. Στο 75′ ο Μουρατίδης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με ένα μακρινό υπέροχο σουτ στο 5-1. Στο 81′ ο Μουρατίδης θα δώσει ασίστ στον Κυριζάκη και εκείνος θα διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Στην επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται από τον Άρη Πηγών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 16:00.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Καρτσαμπάς (46’ Μουρατίδης), Σωτηράκης, Ψάλτης, Γκιουρτζίδης (63’ Α. Πατσιώρας), Ντεμπά, Γκαϊδατζής (63’ Κυριζάκης), Κ. Πατσιώρας (63’ Μωραΐτης), Βαρσαμίδης (46’ Παπαδάκης).

ΠΟ Μουδανίων: Οικονομίδης, Αθανασιάδης, Ματθαίου, Φικάϊ, Ταουσάνης, Ζαχαράκης, Κελπάνης, Παναγιωτίδης, Κουτσιούδης, Ζαφειρόπουλος, Σακκελαρίου.

Διαιτητής: Δροσίνης – Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Σόφτας (ΕΠΣ Θράκης)

Δείτε φωτογραφίες:

Share it