Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστρέφει στον Ηρακλή μετά από 21 χρόνια ο Ιεροκλής Στολτίδης σε έναν διαφορετικό ρόλο!

Με δύο νέα πρόσωπα θα πορευτεί στην διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 ο Ηρακλής με τον Θανάση Στάικο να αναλαμβάνει προπονητής και τον Ιεροκλή Στολτίδη να επιστρέφει στον σύλλογο μετά απο 21 ολόκληρα χρόνια όχι φυσικά ως ποδοσφαιριστής αλλά πλέον ως Σύμβουλος για τεχνικά θέματα και πλέον βοηθός προπονητή!

Ο Κοζανίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», που πρόσφερε πολλά στους Θεσσαλονικείς, φορώντας και περιβραχιόνιο αρχηγού, γυρνά 21 χρόνια μετά, από άλλο πόστο, αυτή του συμβούλου για τεχνικά θέματα αλλά και βοηθού προπονητή μετά την αποχώρηση Βελέντζα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Στο μεσοδιάστημα ο «Ιέρο» αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα, διατέλεσε τεχνικός διευθυντής σε Αγροτικό Αστέρα και Ξάνθη, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιστροφής του “Ιερο” αναφέρει:

“Ο «αρχηγός» επιστρέφει στον Ηρακλή. Ο Άκης Στολτίδης από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μετά από 21 χρόνια, ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Οδυσσέα Μαυροδενδρίου και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Ηρακλή. Για έντεκα χρόνια φόρεσε την φανέλα με τον Ημίθεο έχοντας 234 συμμετοχές και 33 γκολ. Για πολλά χρόνια ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός με 147 συμμετοχές και 20 τέρματα και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κέρκυρα με 27 συμμετοχές και δυο γκολ. Στο ενεργητικό του έχει 50 συμμετοχές στο Champions League ενω ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικό διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην Δόξα Δράμας.”

Share it