Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αλεξανδρούπολη: “Βιασμός” 5χρονου – Εν αναμονή εξελίξεων – Στις 12 η εκδίκαση της υπόθεσης

Διακοπή προκειμένου να συζητηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι,  πήρε η ηχηρή υπόθεση που αφορά στην καταγγελία γονέων για σεξουαλική κακοποίηση του 5χρονου γιου τους από συνομιλήκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης.

Η απόφαση ελήφθη μετά από μεγάλη καθυστέρηση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, καθώς παρά τα αιτήματα της πολιτικής αγωγής αλλά και των  συνηγόρων των κατηγορουμένων να αναβληθεί ώστε να γίνει από μέρους τους καλύτερη προετοιμασία και να κληθούν χρήσιμοι μάρτυρες στην υπόθεση, η ανακρίτρια επέμενε πως έπρεπε να εκδικαστεί τη Δευτέρα. Αποτέλεσμα ήταν η πολιτική αγωγή να ζητήσει εξαίρεση της προέδρου του δικαστηρίου από την υπόθεση καθώς όπως υποστήριξε, μεροληπτεί και δεν λαμβάνει υπόψην τα από κοινού αιτήματα των δικηγόρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, την Δευτέρα, βρέθηκε σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης, σε ένδειξη συμπαράστασης στις 2 νηπιαγωγούς, οι οποίες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μάλιστα σήμερα Τρίτη, οι Νηπιαγωγοί της Αλεξανδρούπολης, κήρυξαν στάση εργασίας μετά τη 13.00 το μεσημέρι, ώστε για ακόμα μια ημέρα να σταθούν στο πλευρό των δύο νηπιαγωγών.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν όμως και οι γονείς των φερόμενων 5χρονων θυτών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Πάντως, το γεγονός της συγκέντρωσης πλήθους εκπαιδευτικών έξω από το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, το πρωί της Δευτέρας,  προκάλεσε την δυσαρέσκεια της οικογένειας του 5χρονου θύματος, λέγοντας πως όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης θα έπρεπε να είναι υπέρ της οικογένειας και όχι υπέρ των κατηγορουμένων.

 

Πηγή: pameevro.gr

Share it