Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το ευχαριστώ του Μάνου Γαβριηλίδη για τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Μέλους της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης χαίρει σεβασμού και εκτίμησης σε όλο το πανελλήνιο χάρη στην προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και γενικότερα και αυτό φάνηκε και στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ οπού του απονεμήθηκε ο τιμητικός τίτλος του Επίτιμου Μέλους της ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανός Γαβριηλίδης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για αυτή την τιμή ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για αυτή την πρόταση.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα αναφέρει:

“Ευχαριστήριο Προέδρου ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη σε Πρόεδρο και ΕΕ ΕΠΟ

Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση και την Εκτελεστική Επιτροπή για την πρόταση και την ανακήρυξη μου ως Επίτιμο Μέλος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Εδώ και δεκαετίες υπηρετώ με ανιδιοτέλεια και αγνή αγάπη το ελληνικό ποδόσφαιρο από όποιο πόστο μου έχει ζητηθεί, θέλοντας να βάλω το λιθαράκι μου στην πρόοδο του. Με αυτήν την τιμή περνούν από τα μάτια μου όλες αυτές οι στιγμές που είναι έντονα χαραγμένες μέσα μου, χαρές αλλά και λύπες, γιορτινές ημέρες και δύσκολες βραδιές. Πάντα όμως λειτουργούσα με γνώμονα την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και βάζοντας πάντα τον εαυτό μου κάτω από το «Εμείς».

Θα ήθελα να τονίσω πώς μέσα από αυτήν την τιμητική ανακήρυξη, τιμάται και το ποδόσφαιρο της Ροδόπης καθώς ως πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης πάντα ήθελα να εκπροσωπώ επάξια τα σωματεία και τους ανθρώπους που τα διοικούν.

Εύχομαι καλή θητεία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει να επιτελέσει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης
Μάνος Γαβριηλίδης”

Share it