Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή αξία του Ιωαννίδη που έγινε ο Νο1 στη Super League!

Το Transfermarkt δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα με τους παίκτες με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην κορυφή είχαμε αλλαγή σκυτάλης.

Στην τρίτη θέση έμεινε μόνος του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ανέβηκε μεν στα 15 εκατ. ευρώ, όμως η αύξηση αυτή της τάξης του 15,4% δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει να μην αφήσει την «ψαλίδα» να ανοίξει από τους άλλους δύο. Στην πρώτη πεντάδα βρέθηκαν ακόμη δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι Κάρμο (12 εκατ. ευρώ) και Έσε (12 εκατ. ευρώ). Από κει και πέρα την δεκάδα έκλεισαν οι Ουναΐ (12 εκατ. ευρώ), Τετέ (10 εκατ. ευρώ), Τσάλοφ (10 εκατ. ευρώ), Πελίστρι (10 εκατ. ευρώ) και Μαρσιάλ (9 εκατ. ευρώ).

Την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ αυτών των παικτών παρουσίασε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, που βρίσκεται στην 14η θέση της λίστας, ο οποίος τόσο λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης όσο και του ενδιαφέροντος που υπήρξε το καλοκαίρι για κείνον ανέβηκε η αξία του κατά 40%, με την αξία του να εκτοξεύεται από τα 5 στα 7 εκατ. και να ξεπερνά οριακά τον Ιωαννίδη που έφτασε το 38,5%.

Δείτε ενδεικτικά την πρώτη δεκάδα:

Share it