Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (17:00 LIVE SportsAddict)

Επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Α’ κατηγορίας της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της πρεμιέρας να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 17:00.

Στην πρεμιέρα θα έχουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα “φώτα” δικαιολογημένα να πέφτουν κατά πρώτο λόγο σε Γενισέα, Δροσερό, Πετεινό αλλά πολύ σημαντικά ματς θα έχουμε επίσης σε Θαλασσιά, Διομήδεια και Κουτσό. Στην Γενισέα η Ελπίδα υποδέχεται τον ΑΟΞ που ξεκινά το πρωτάθλημα με μόνο στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στο Δροσερό έχουμε ένα σημαντικό ντέρμπι ανάμεσα σε Φίλιππο και Ορφέα Ξάνθης ενώ στον Πετεινό ο Άρης που επιστρέφει στο τοπικό υποδέχεται την ανανεωμένη και νεανική Βιστωνίδα.

Στην Θαλασσιά έχουμε “ντέρμπι Τοπείρου” ανάμεσα στην Αναγέννηση και την Κεντητή, στο Κουτσό ο πρωταθλητής Παύλος Μελάς υποδέχεται την ΑΠΟΞ με στόχο να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα ενώ στη Διομήδεια ο Ηρακλής Ζυγού, που θα αγωνιστεί εκεί λόγω εργασιών στο γήπεδο του, υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με νέο προπονητή στον πάγκο θα εκκινήσουν τη φετινή σεζόν οι Φίλιππος Δροσερού(Ρωμανός Κοντογιαννίδης), ΑΟ Βιστωνίδας(Απόστολος Κουτρουλός), Αναγέννηση Θαλασσιάς(Αντώνης Μπαμπαλής), Κεντητή(Θανάσης Πέτσιος), Ηρακλής Ζυγού(Γιάννης Δημητριάδης), Ασπίδα Ξάνθης(Νίκος Χατζηπαρασκευάς) και Παύλος Μελάς Κουτσού(Δημήτρης Καρύδης). Ενώ με τον ίδιο που τελείωσαν την περσινή συνεχίζουν οι Άρης Πετεινού(Ανέστης Νεοφυτίδης), ΑΟ Ξάνθη(Νίκος Ανθόπουλος), Ελπίδα Γενισέας(Κώστας Τερζανίδης), ΑΠΟΞ(Λεωνίδας Πετρίδης) και Ορφέας Ξάνθης(Μάκης Μπογιατζίδης)

Αναλυτικά:

Σάββατο 21/9, Ώρα 17:00, LIVE SA

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Ορφέας Ξάνθης  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος Δ., Ταρινίδης)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίδα Γενισέας – ΑΟ Ξάνθη  (Δανδανόπουλος, Βαμβακίδης, Καραλευθέρης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – ΑΟ Βιστωνίδας  (Εμίνογλου, Οτουζμπίρ, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Κεντητή  (Τσοπουλίδης, Ξυδιάς, Ασικίδου)

Γήπεδο Διομήδειας: Ηρακλής Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης  (Καραλευθέρη, Κοτινούδης, Παπαδόπουλος Β.)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – ΑΠΟΞ   (Διαλυνάς, Τσίκας, Γκώγος)

Share it