Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τέλος εποχής για τον αρχισκόρερ Γιάννη Μανδαλάκη, το μήνυμα και οι ευχές της Ασπίδας Ξάνθης!

Ένας από τους καλύτερους σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών τα τελευταία 22 χρόνια ο Γιάννης Μανδαλάκης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Πατρινός σεσημασμένος σκόρερ γκαρντ αγωνίστηκε για 22 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, και άλλα πέντε σε Ακαδημίες, με πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα και ουκ ολίγες φορές πήρε την θέση του 1ο σκόρερ στα εκάστοτε πρωταθλήματα. Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης πλέον αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να πει τέλος στα παρκέ και να ασχοληθεί με κάτι άλλο στην ζωή του.

«Σταματάω γεμάτος γιατί το έκανα πολύ έντονα και με μεγάλη ένταση. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κάνω και άλλα πράγματα στην ζωή μου» τόνισε ο παίκτης.

Μια από τις ομάδες που άφησε το στίγμα του και μάλιστα σε δύο θητείες ήταν και η Ασπίδα Ξάνθης που έστειλε το δικό της μήνυμα για την αποχώρηση απο την ενεργό δράση του Γιάννη Μανδαλάκη. Αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Σήμερα το μπάσκετ των μικρών εθνικών κατηγοριών, έγινε φτωχότερο. Ένας αθλητής που έγραψε την δική του χρυσή ιστορία, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ , ένας πραγματικός αρχισκόρερ, θα σταματήσει να φορτώνει τα καλάθια των αντιπάλων του. Αυτός που είχε χίλιους τρόπους να σκοράρει, αφήνει τα παρκέ. Εμείς στην Ασπίδα Ξάνθης, είχαμε την ευτυχία να τον έχουμε τρεις χρονιές στο ρόστερ μας και ήταν πραγματικά τιμή που φόρεσε την φανέλα του συλλόγου μας. Ξέχωρα από την αγωνιστική του αξία όμως, εκείνο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ήταν το ήθος του. Εκπληκτικός χαρακτήρας , κόσμημα για το άθλημα μας. ΚΥΡΙΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης.
ΓΙΑΝΝΗ σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι επιλέξεις να κάνεις. Επίσης μιας που είσαι φρέσκοπαντρεμένος , να ζήσετε και να ευτυχήσετε .

Share it