Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: Γερό κρας τεστ με χρήσιμα συμπεράσματα για ΑΟΞ και Αλεξανδρούπολη FC

Με κάτι παραπάνω από 20 μέρες να απομένουν για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε ΕΠΣ Ξάνθης και Γ’ Εθνική, ΑΟΞ και Αλεξανδρούπολη FC είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό ματς που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Le Chalet με τους Εβρίτες να κερδίζουν με 2-0 σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τόσο ο Νίκος Ανθόπουλος για τον ΑΟΞ οσο και ο Νίκος Μπαχαρίδης για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες, σχήματα και αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες χρησιμοποιώντας 18-20 παίκτες

Όσον αφορά την ομάδα του ΑΟΞ ο Νίκος Ανθόπουλος παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες είδε την ομάδα του να στέκεται εξαιρετικά απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, βγάζοντας μαχητικότητα και διάθεση και κατάφεραν να δημιουργήσουν καλές στιγμές στην επίθεση ενώ ο κόουτς της ξανθιώτικης ομάδας είδε χρήσιμα πράγματα και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας αλλά και των τρεξιμάτων της μεσαίας γραμμής. Αν μη τι άλλο ο ΑΟΞ πήρε θετικό βαθμό για την γενική του εικόνα.

Αρκετά θετικά συμπεράσματα βγήκαν και για τον προπονητή της Αλεξανδρούπολης FC, Νίκο Μπαχαρίδη που είδε την ομάδα του ειδικά στο πρώτο ημίωρο του αγώνα να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας και προσπάθεια με μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας να δημιουργήσει καταστάσεις, έχοντας καλές στιγμές.

Ενώ και στο δεύτερο παρά τις αρκετές αλλαγές η ομάδα του Κομοτηναίου τεχνικού έβγαλε διάθεση ενώ στάθηκε πολύ καλά και στο αμυντικό κομμάτι

Για την ιστορία το σκορ για την Αλεξανδρούπολη FC άνοιξε στο 10′ ο Ράλλης με πολύ ωραία κίνηση στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας και σουτ ενώ στο 84′ ο νεαρός Γκιουρτζίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από ταχύτατο αιφνιδιασμό και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it