Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στη Γ’ Εθνική με την Αθηναϊκή η Δροσούλα Σιβούδη!

Νέο ξεκίνημα για την Δροσούλα Σιβούδη που θα φοράει τη φανέλα της Αθηναϊκής. 

Η τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της επέστρεψε στα γήπεδα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη να υπερασπιστεί την εστία της νέας της ομάδας στην οποία προπονητής είναι ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ Έβρου Γιώργος Πιστάλκας (αριστερά στην φωτογραφία).

Η Σιβούδη ξεκίνησε την καριέρα της από την Βασίλισσα της Θράκης και συνέχισε στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης, ενώ τελευταία της ομάδα ήταν η Λάρισα. Παράλληλα έχει κληθεί σε Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων. Κατέβηκε στην Αθήνα καθώς πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής κι έτσι θα συνδυάζει τις σπουδές της με το ποδόσφαιρο.

Την Παρασκευή βρέθηκε, στο Γήπεδο του Αγίου Δημητρίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενθουσιάστηκε με όσα είδε. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νεκτάριο Πουλογιαννόπουλο με τον οποίο είχε συμφωνήσει
και υπέγραψε το δελτίο της. Για την επιλογή και τους λόγους που την οδήγησαν να υπογράψει στην Αθηναϊκή η Δροσούλα Σιβούδη, τόνισε:

“Μετά την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής επέλεξα να αγωνιστώ φέτος με την ομάδα της Αθηναϊκής λόγω της προσωπικής μου γνωριμίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Πιστάλκα με τον οποίο έχω συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν. Επιπλέον, θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στον βασικό της στόχο την άνοδο στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ”.

 

Share it