Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τα δύο νέα αποκτήματα και οι 13 ανανεώσεις της ΑΠΟΞ!

Διατηρώντας τον βασικό περσινό κορμό που θα ενισχυθεί κατά βάση από παιδιά που θα προωθηθούν από την Β’ ομάδα του συλλόγου αλλά και με δύο μεταγραφικές κινήσεις  διαμορφώνεται το ρόστερ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης(ΑΠΟΞ) που ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της ΑΠΟΞ προχώρησε στην απόκτηση του Βλαδίμηρου Αδαμίδη και του Γιώργου Μαλάκη ενώ τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και άλλες κινήσεις παράλληλα φυσικά με την προώθηση των παιδιών από την Β’ ομάδα.

Τα σχετικά δελτία τύπο της ομάδας για την απόκτηση των Αδαμίδη και Μαλάκη αναφέρουν:

“Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης- Α.ΠΟ.Ξ. καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή Βλαδίμηρο Αδαμίδη στην οικογένειά της! Βλαδίμηρε καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμους”

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μαλακη στην οικογένεια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης-Α.ΠΟ.Ξ. Καλή επιτυχία Γιώργο!!!”

Παράλληλα με τις μεταγραφές η ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη προχώρησε και σε σημαντικές ανανεώσεις διατηρώντας στο ρόστερ και τη νέα χρονιά τους Γιώργο Μαστανιάδη, Νίκο Πασχαλίδη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Γιάννη Σανικιώτη, Χριστόφορο Σαββίδη, Πασχάλη Νικάκη, Πέτρο Παυλίδη, Αβραάμ Κουρή, Χρήστο Μαντζαρίδη, Αλέξανδρο Κωδωνά, Γιώργο Καραπαντζίδη, Αλέξανδρο Καραμπατζάκη, Ανατόλη Ντανατσίδη

Share it