Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το νεανικό τριπλό χτύπημα του Ηρακλή Ζυγού που οδεύει στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας!

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον Ηρακλή Ζυγού με τους παίκτες των “κυανόλευκων” να φτάνουν στο φινάλε της τρίτης εβδομάδας και να οδεύουν στην τέταρτη έχοντας δώσει ήδη μάλιστα και τρία φιλικά με χρήσιμα συμπεράσματα για τον Γιάννη Δημητριάδη και τους συνεργάτες του Γιάννη Κυράπογλου και Γιάννη Πολυμένη.

Παράλληλα η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια να δυναμώσει μεταγραφικά και έτσι προχώρησε στην ενίσχυση με τρεις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος είναι ο 18χρονος πλάγιος μπακ, Αδάμ Ανηπαρόπουλος που πέρσι φόρεσε την φανέλα του ΑΟΞ έχοντας γεμάτη σεζόν, έναν παίκτη που ξέρει καλά ο Γιάννης Δημητριάδης από την Κ17 του ΑΟΞ που τον είχε παίκτη. Ότι ακριβώς συνέβη δηλαδή και με τον 19χρονο εξτρέμ, Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη τον οποίο μάλιστα ο κόουτς του Ζυγού πέρα από την Κ17 του ΑΟΞ τον είχε και στην Βιστωνίδα. Το έτερο απόκτημα του Ζυγού είναι ο 17χρονος, Γιάννης Κατσαρός που προέρχεται από την ομάδα του Άρη Πετεινού

Από εκεί και πέρα από το περσινό ρόστερ έχει ανακοινωθεί η παραμονή των Κυριάκο Κωφίδη, Κωνσταντίνο Τενεκέ, Γιάννη Ισκελή, Δημήτρη Ξουπλίδη, Γιώργο Ψαρόπουλο, Αναστάση Παπαδόπουλο, Γιάννη Δρόσο και Κωνσταντίνο Κότινα, ενώ το επόμενο διάστημα θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιποι που συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ ενώ θα έχουμε και αρκετές προωθήσεις παιδιών από την Β’ ομάδα του συλλόγου

Φυσικά η ενίσχυση δεν τελειώνει εδώ για τον Ηρακλή που ψάχνει κάποιες ακόμα πινελιές, κυρίως στην θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των τριών νέων αποκτημάτων:

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη, που τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Δημητριάδη. Ο λόγος για τον ταλαντούχο 18χρονο ποδοσφαιριστή Αδάμ Ανηπαρόπουλο!
Ο Αδάμ που αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ελπίδες ΠΑΟΚ, μετέπειτα βρέθηκε στον Α.Ο. Βιστωνίδας, στην Κ-15 και Κ-17 του Α.Ο.Ξ., επέστρεψε στον Α.Ο. Βιστωνίδας, στη συνέχεια στον Απόλλωνα Ξάνθης και τέλος στη σεζόν 2023-24 στον Α.Ο. Ξάνθη με τον οποίον στέφθηκε πρωταθλητής πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης.
Αδάμ, σε καλωσορίζουμε στον Ηρακλή Ζυγού και σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

🆕Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη μετά τον Αδάμ Ανηπαρόπουλο. Στη διάθεση του Γιάννη Δημητριάδη τίθεται ο 17χρονος επιθετικός Γιάννης Κατσαρός με προηγούμενη θητεία στον Άρη Πετεινού.

🤝Γιάννη, σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες και σε καλωσορίζουμε στην “BLUE FOOTBALL FAMILY”!

🆕Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφική του προσθήκη. Στη διάθεση του Γιάννη Δημητριάδη τίθεται ο 19χρονος εξτρέμ Παναγιώτης Γιαρμαντζίδης με προηγούμενη θητεία στον Α.Ο.Ξάνθη, στην Ασπίδα Ξάνθης και στον Α.Ο. Βιστονίδας.
🤝Παναγιώτη, σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες και σε καλωσορίζουμε στην “BLUE FOOTBALL FAMILY”!

Share it