Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Και εγένετο Ακαδημία Αθλητικής Ένωσης Θράκης! Ξεκίνησαν οι εγγραφές για ηλικίες 5-14 ετών

Μια νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου που ήρθε για να μείνει δημιουργήθηκε στην Ξάνθη εδώ και λίγες εβδομάδες και το όνομα αυτής, Αθλητική Ένωση Θράκης.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασισμένη να δημιουργήσει κάτι νέο με καινοτομίες στην πόλη της Ξάνθης, έχοντας ως έδρα το γήπεδο της Νεάπολης(έναντι πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης) το οποίο όποιος περάσει απ’ έξω θα δει οργασμό εργασιών καθώς πέφτει πολύ δουλειά από τους ιθύνοντες της ομάδας ώστε να είναι όλα έτοιμα και ανακαινισμένα για να υποδεχθούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα της Α.Ε.Θ.

Ο σύλλογος μπαίνει με δυναμισμό και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και σε πολλές καινοτόμες δράσεις με πλούσια δώρα και προσφορές κατά την εγγραφή στην Ακαδημία.

Σκοπός και στόχος όπως αναφέρει ο σύλλογος στην καταστατική του ανακοίνωση “Η “Αθλητική Ένωση Θράκης” αποτελεί μια νέα, πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου. Δημιουργήθηκε με επίκεντρο τους μικρούς αθλητές και σκοπό την καλλιέργεια και εμπέδωση αθλητικής παιδείας που θα βασίζεται στα ιδεώδη του αθλητισμού και του ανθρωπισμού, με έμφαση στην ευγένεια και τον σεβασμό και θα οικοδομεί τον χαρακτήρα τους με τις αξίες και τα ιδανικά του “ευ αγωνίζεσθαι”.”

Η πρώτη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η “Αθλητική Ένωση Θράκης” αποτελεί μια νέα, πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου. Δημιουργήθηκε με επίκεντρο τους μικρούς αθλητές και σκοπό την καλλιέργεια και εμπέδωση αθλητικής παιδείας που θα βασίζεται στα ιδεώδη του αθλητισμού και του ανθρωπισμού, με έμφαση στην ευγένεια και τον σεβασμό και θα οικοδομεί τον χαρακτήρα τους με τις αξίες και τα ιδανικά του “ευ αγωνίζεσθαι”.
ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών συμμετοχής για όλους μέσα σε φιλικό, σταθερό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η κοινωνικοποίηση μέσα από τη μεταλαμπάδευση δεξιοτήτων και συνήθειών και η εσωτερίκευση κοινωνικών κανόνων και αξιώντων προτύπων συμπεριφοράς.
Η εκμάθηση του ποδοσφαίρου μέσα από παιγνιώδη μορφή που θα επιτρέπει στα παιδιά να χαίρονται και να διασκεδάζουν, χωρίς αυτό να υπολείπεται των απαιτήσεων του σύγχρονου ποδοσφαίρου και των εξελισσόμενων μεθόδων εκμάθησης, εκγύμνασης και διαπαιδαγώγησης.
Η συστηματική, οργανωμένη και πολυδιάστατη εκπαίδευση του ποδοσφαίρου από έμπειρους και διπλωματούχους προπονητές, μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους που αναλογούν στο κάθε ηλικιακό επίπεδο, οδηγώντας στην άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση και στη δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές ,νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Η κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από ποικίλες δράσεις ενημέρωσης για κοινωνικά φαινόμενα μέσα από την πολύπλευρη μορφή της ακαδημίας. Σήμερα ευαισθητοποιημένοι αθλητές, αύριο ενεργοί πολίτες.
Η διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αγωνιστικής συμπεριφοράς κάθε μικρού αθλητή, μέσα από τη διδασκαλία των κανόνων του ποδοσφαίρου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και καθορίζει γενικότερα τον τρόπο συμπεριφοράς του.
Η αξία της συμμετοχής, είναι πάνω από κάθε αποτέλεσμα. Η σφυρηλάτηση αδαμάντινων χαρακτήρων και αθλητών με ιδανικά και αξίες, είναι πέρα από κάθε σκοπό.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it