Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με Κώστα Δεληγιαννίδη στην τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής

Ο άλλοτε αρχηγός της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής Κώστας Δεληγιαννίδης θα είναι ο νέος προπονητής στο γυναικείο. 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Δεληγιαννίδη που αναλαμβάνει ως προπονητής του Γυναικείου τμήματος του Συλλόγου.»

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής και αρχιτέκτονας της πρόκρισης του εφηβικού Κ21 αγοριών στο FINAL 4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2022, επιστρέφει από την Κύπρο μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές ως προπονητής στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ-Λέοντα.

O Κώστας Δεληγιαννίδης αποφοίτησε 1ος από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. με ειδικότητα προπονητική πετοσφαίρισης και φέτος ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών Αθλητών και Ασκούμενων (ΛΕΙ.ΔΙΑ.Τ.Α.Α.) του ίδιου τμήματος.

Στην προπονητική του καριέρα, τη χρονιά 2020-21 έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Κ21 της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., το 2021-22 πέτυχε την πρόκριση του ίδιου τμήματος στο F4 Ελλάδος, το οποίο διοργανώθηκε στην πόλη μας με τεράστια επιτυχία. Το 2022-23 αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΟΕΛ-Λέοντα και οδηγεί το τμήμα αγοριών Κ16 στην 3η θέση στο πανκύπριο πρωτάθλημα. Παράλληλα το ίδιο έτος οδήγησε ως βοηθός προπονητή την εθνική ενόπλων της Κύπρου στον τελικό του Κυπέλλου. Το 2023-24 κατέκτησε την 3η θέση στο πανκύπριο πρωτάθλημα με το τμήμα αγοριών Κ14 του ΑΠΟΕΛ – Λέοντα.

Ως αθλητής έχει πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής το 2012 καθώς επίσης την άνοδο της ομάδας στην Α1 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας το 2018.

Η οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής καλωσορίζει ένα από τα δικά της παιδιά και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».

Share it