Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δυναμώνει επιθετικά με απόκτηση Χρήστου Τυριάκη & Μάριου Ευθυμιάδη ο Παύλος Μελάς Κουτσού!

Σε δύο σημαντικές κινήσεις στην επιθετική του γραμμή προχώρησε ο πρωταθλητής, Παύλος Μελάς Κουτσού που απέκτησε τους Χρήστο Τυριάκη και Μάριο Ευθυμιάδη

Πλέον οι Τυριάκης θα είναι δύο στο Κουτσό καθώς πέρα από τον Κωνσταντίνο την φανέλα του Παύλου Μελά θα φορά και ο Χρήστος Τυριάκης που μετά από αρκετά χρόνια στον Άρη Πετεινού αποφάσισε να μεταγραφεί στο Κουτσό, ενώ την φανέλα του Παύλου Μελά θα φορά και ο επιθετικός Μάριος Ευθυμιάδης που πέρσι φόρεσε την φανέλα της Ελπίδας Γενισέας

Αναλυτικά:

✍️Ο Χρήστος Τυριάκης στα χρώματα της ομάδας μας!

⚽️ Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, με την διοίκηση της ομάδας μας να βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τυριάκη Χρήστο! Ο Χρήστος γεννήθηκε στις 06/02/2005 και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το άθλημα που αγαπάει, το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα τα πρώτα του βήματα να τα κάνει στις ακαδημίες του Άρη Πετεινού μόλις στα 6 του χρόνια! Πέρασε από όλες τις ηλικιακές ομάδες των ακαδημιών του Άρη, μέχρι που ανέβηκε στην Ά ομάδα και συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ξάνθης. Με την πρώτη ομάδα του Άρη Πετεινού, ο Χρήστος πανηγύρισε 2 κατακτήσεις πρωταθλήματος,1 κατάκτηση κυπέλλου ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ( Νταμπλ 2022)και μια άνοδο στην Γ! Κατηγορία. Την χρόνια που μας πέρασε, με τον Άρη Πετεινού αγωνίστηκε στην Γ! Εθνική, έχοντας συμμετοχή σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια και πραγματοποιώντας μια πραγματικά αξιοθαύμαστη σεζόν!

🤝 Χρήστο, σε καλώς ορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και με επίτευξη όλων των στόχων σου!

✍️Στα χρώματα της ομάδας μας ο Μάριος Ευθυμιάδης!

⚽️ Σε ακόμα μια μεταγραφή ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 προχώρησε η ομάδα μας, η οποία ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Ευθυμιάδη! Ο Μάριος γεννήθηκε στις 14/08/2002 και έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού αλλά και στην Γ! Εθνική! Πιο αναλυτικά ο Μάριος έκανε τα πρώτα του βήματα ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκής. Μετά ακολούθησε ο Αστέρας Μαγικού, η Ασπίδα Ξάνθης και η Βιστωνίδα. Η πρόκληση της Γ! Εθνικής δεν άργησε να έρθει και έτσι για 2 συναπτά έτη ο Μάριος αγωνίστηκε σε εθνική κατηγορία με την φανέλα της Αναγέννηση Θαλλασιάς και του Άρη Αβάτου. Φόρεσε την φανέλα του Ατρόμητου Χρύσας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Β´ τοπική κατηγορία στην Ά. Την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την Ελπίς Γενισέας !

🤝 Μάριε, η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού, σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και επίτευξη κάθε στόχου σου!

Share it