Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με βασικoύς Τσομπανίδη και Βουνάτσο η νίκη της Κ15 του Αστέρα επί του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα Κ15 του Αστέρα Tρίπολης επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Βασικός κάτω από τα δοκάρια με καλή εμφάνιση ο Εβρίτης τερματοφύλακας Ανδρέας Τσομπανίδης.  Υπενθυμίζεται ότι ο γεννημένος το 2009 Τσομπανίδης προέρχεται από τις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας όπου είχε προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιώργο Χατζησαββίδη και προπονητές τους Βασίλη Τακάκη και Γιάννη Αθανασιάδη.

Επίσης, βασικός για τους Αρκάδες παίζοντας σε όλο το ματς, ξεκίνησε και ο Κομοτηναίος Ιωάννης Βουνάτσος πραγματοποιώντας και αυτός μία εξαιρετική εμφάνιση.

 

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Πιέρρου στο 30′ και του Λαμπρόπουλου στο 60′. Το Τριφύλλι μείωσε στο 70′ με τον Καραγκούνη αλλά ο Αστέρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με τον Ματθαιόπουλο στο φινάλε του ματς.

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Τσομπανίδης, Ζορμπαλάς (60′ Ματθαιόπουλος), Δικαίος (50′ Κόρο), Βουνάτσος, Νίκου, Κωνσταντόπουλος, Αδάμος (60′ Γιακουμής), Λαμπρόπουλος (70′ Καλογιαννίδης), Ζόγκου, Δουρής (70′ Κάππος), Πιέρρος

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Γκαρτζονίκας, Γκρέμπι (65′ Καλμπουρτζής), Λάβδας, Σέμος, Μπινιάρης (61′ Δανιηλίδης), Κάρο (75′ Τσίγκας), Παπακώστας (41′ Καραγκούνης), Τουνουσίδης, Σταμένης (75′ Λελούδας), Παπαχαραλάμπους.

Share it