Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ήττα επιστρέφει από την Κρήτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Κρήτη.

Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Pre League, η εβρίτικη ομάδα παρουσιάστηκε με απουσίες, με μία σύνθεση πολύ νεανική, χωρίς τον προπονητή της Γιώργο Ανδραβίζο και ήταν κατώτερη από τους γηπεδούχους που έφτασαν δίκαια στο τρίποντο.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Ορεστιαδίτης Νίκος Αντωνιάδης και βοηθός του επίσης Εβρίτης και άλλοτε παίκτης του Εθνικού Δημήτρης Ζλατιλίδης.

“Επιστρέψαμε στις νίκες, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και πηγαίνουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την οποία χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας, που επέστρεψε ο Ρουμελιωτάκης, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

“Ηρθαμε με πολλούς εφήβους και μερικούς έμπειρους παίκτες. Χαιρόμαστε για τα νέα παιδιά που έχουμε. Η Αλεξανδρούπολη πάντα βγάζει ταλέντα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία” ανέφερε ο πρόεδρος του ιστορικού Εθνικού, Αυγερινός Μεσινέζης.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-15.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Κόκκας.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Mάκινεν, Ρουσόπουλος, Μιχελάκης (λ), Μιχαίλοβιτς , Καγιαλής, Ρουμελιωτάκης/ Καρατζάς, Καφαντάρης, Μπαρντακτζιάν, Κουκιάς, Γωνιωτάκης.

Eθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργουλάκης, Καβαρατζής, Κυριακίδης, Μπέγας, Κεσκίνης, Παπάζολου, λ- Γκοτσίδης (Ποιμενίδης).

Share it