Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: Με Γκατζολάρι στο 89′ έκαμψε την αντίσταση του Άρη Αβάτου ο Νέστος Χρυσούπολης!

Για τρίτη φορά φέτος ο Άρης Αβάτου λύγισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάνοντας με 1-0 στη Φελώνη από το Νέστο Χρυσούπολης, με τους “κιτρινόμαυρους” για δεύτερο σερί να μένουν χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της σημαντικότητας τόσο για τους γηπεδούχους αλλά και για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που προερχόταν από τρεις σερί νίκες και ήθελε να κλείσει ιδανικά το 2023.

Στο πρώτο 20λεπτο το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς ιδιαίτερες στιγμές με την πρώτη φάση του αγώνα να ανήκει στον Άρη Αβάτου και μάλιστα πολύ μεγάλη, όταν στο 21′ μετά από γύρισμα του Βασιλάκη ο Σαμπανίδης βρέθηκε σε θέση βολής μόνος απέναντι στον Μούτσα όμως η μπάλα γκέλαρε στο έδαφος και δεν την βρήκε όπως θα ήθελε με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο στην φάση του αγώνα.

Η αντίδραση του Νέστου ήρθε στο 25′ με τον Σέα να κάνει το σουτ εντός περιοχής και τον Νταφόπουλο να κρατάει το μηδέν. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο αμφότερες οι ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με στημένες μπάλες χωρίς όμως κάποια αξιοσημείωτη στιγμή.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νέστου μπήκε με πιο επιθετική διάθεση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την ατυχία του Άρη που έχασε δύο παίκτες με ενοχλήσεις, στο 65′ το σουτ του Σέα δεν βρήκε στόχο με την απάντηση του Άρη να είναι άμεση όμως ούτε το σουτ του Ψεμματά ένα λεπτό αργότερα βρήκε στόχο με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ στο 67′

Στο 77′ η ομάδα του Άρη είχε νέα καλή στιγμή με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τσάπαρη να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, με το Νέστο να απαντά στο 83′ όμως το σουτ του Σέα απέκρουσε ο Νταφόπουλος.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο στο 89′ ο Σέα έκανε την πλαγιοκόπηση μπήκε περιοχή και γύρισε στην καρδιά της άμυνας του Άρη εκεί οπού ολομόναχος ο Λάζαρος Γκατζολάρι με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στα τελευταία λεπτά δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή, πέρα από μικρή ένταση λόγω της καθυστέρησης από πλευράς φιλοξενούμενων που ήθελαν κίτρινες σε συγκεκριμένους παίκτες για να εκτίσουν με Αγγελοχώρι. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τους γηπεδούχους απογοητευμένους για τον τρόπο που ήρθε η ήττα και από την άλλη πλευρά ικανοποίηση για το τρίποντο.

Πολύ κακό αποτέλεσμα για τον Άρη Αβάτου που έμεινε στους 18 βαθμούς και έπεσε στην 11η θέση, στο τελευταίο ματς του 2023 η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ταξιδεύει στην γειτονική Καβάλα για να παίξει με τον ΑΟΚ.

Ενδέκατη νίκη για το Νέστο Χρυσούπολης που έφτασε τους 35 βαθμούς και έχοντας τρίποντο άνευ αγώνα με Αγγελοχώρι ξεκίνησαν ήδη οι διακοπές με το πρώτο ματς του 2024 να είναι με την Αναγέννηση στην Επανομή στις 7 Ιανουαρίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αριστοτέλης Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Γιώργο Διονίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου (51′ λ.τρ. Καραμανίδης), Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (41′ λ.τρ. Τενεκές), Ψεμματάς (79′ Κουτσός) Τσαπάρης, Σαμπανίδης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης, Θεολόγου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Κεχαγιάς): Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Γκατζολάρι, Σέα, Ορφανίδης (55′ Μπαρέττας), Μυφτάρι, Μπατσαράς (55′ Πανταζής), Κουκόλης(81′ Κασμερίδης), Ράνος (63′ Τορομανίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it