Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με νέο προπονητή θα παίξει με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή η Βέροια!

Η 9η ομάδα που αλλάζει προπονητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, γίνεται η Βέροια που έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Παπατζίκου και στο ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα παραταχθεί με νέο προπονητή.

Ο λόγος για τον 49χρονο Γιάννη Πολλαετίδη που διαθέτει δίπλωμα «UEFA Pro» και μέχρι πέρσι ήταν άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας, ενώ φέτος αν συνέχιζε στο πρωτάθλημα της SL2 η γειτονική ομάδα, θα αναλάμβανε ως πρώτος. Έχει εργαστεί στο παρελθόν, ως πρώτος προπονητής σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίγλια και Αιολικό, ενώ ως συνεργάτης άλλων προπονητών σε Δόξα Δράμας, Ιωνικό, Αστέρα Βλαχιώτη και Ηρόδοτο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "VERIAFC B ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΗΒΑΣΙΙΣΣΑΤΟΥΒ ΤΟΥ Boppa ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ o ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη. Γιάννης Πολλαετίδης, είναι κάτοχος του δυπλώματος UEFA PRO και στο παρελθόν έχει εργαστεί στους Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αιολικό, Τρίγλια, Ηρόδοτο, Αστέρα Βλαχιώτη και Αλμωπό Αριδαίας H μεγάλη οικογένεια της Βέροιας εύχεται στον Γιάννη, καλή αρχή στο έργο του με υγεία και επιτυχίες>>."

Share it