Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η τεχνολογική καινοτομία του Ηρακλή Ζυγού και της Ακαδημίας του και τι είναι η Footygreece!

Θέλοντας να ακολουθήσει την ηλεκτρονική εξέλιξη και στον Αθλητισμό ο Ηρακλής Ζυγού έγινε η πρώτη ομάδα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που πριν από έναν χρόνο ξεκίνησε την συνεργασία της με την https://footygreece.gr!

Σκοπός της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι να βοηθήσει στην οργάνωση των ερασιτεχνικών σωματείων, στη διασύνδεσή τους με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στη χρηματοδότηση με σύγχρονους τρόπους, στην εκπαιδευτική και προπονητική διαδικασία!

Μάλιστα πρόσφατα η ΕΠΣ Μακεδονίας που έχει ενταχθεί στην συγκεκριμένη πλατφόρμα προχώρησε σε συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει του πρόγραμμα ψηφιοποίησης στοιχείων ομάδων, ακαδημιών, αθλητών και προπονητών από το οποίο θα έχουν σημαντικά οφέλη τα σωματεία ως προς την ανάπτυξή τους, την οργάνωσή τους, την αξιολόγηση των αθλητών τους και τη χρηματοδότηση τους.

Από την ΕΠΣΜ στο πρόγραμμα αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της, Σάββας Δημητριάδης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Κώστας Στυλιανόπουλος και οι συνεργάτες του Λευτέρης και Αντώνης Νοταρίδης.

Share it