Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Βράβευσε Μπάρμπα και Χριστόπουλο το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Ευχάριστα και με χαμόγελα ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κατά την διάρκεια της βράβευσης δύο Κομοτηναίων αθλητών που κάνουν περήφανη την Κομοτηνή με τις επιδόσεις τους.

Η Νικολέτα Μπάρμπα αθλήτρια Ελεύθερης Πάλης και ο Βαγγέλης Χριστόπουλος αθλητής Ζίου Ζίτσου παρέλαβαν από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου τους τιμητικούς επαίνους για τις διακρίσεις τους, όπως αναφέρει το maronnews.gr

Η Νικολέτα Μπάρμπα φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα πάλης που έγινε στην Ισπανία και την όγδοη θέση στο παγκόσμιο.

Ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Ζίου Ζίτσου από ηλικία πέντε χρόνων με την τελευταία του διάκριση να έρχεται το 2022 με την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε όλη την Ευρώπη και την τέταρτη στον κόσμο.

Ο προπονητής του Βαγγέλη Πάρης Μαρινέλης έκανε μια σύντομη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές κυρίως στον οικονομικό τομέα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι  αγοράζουν με δικά τους χρήματα ακόμη και τις στολές τους με τις οποίες εκπροσωπούν την Ελλάδα στις διεθνείς συναντήσεις, αλλά και στις ανάγκες των υλικών στις προπονήσεις  που καλύπτονται με προσωπικά έξοδα.

Share it