Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέο διπλό χτύπημα για Λεύκιππο Ξάνθης που απέκτησε τους Μητρόπουλο & Διαμαντή!

Μετά την απόκτηση των Κουρτίδη και Γιακούλα(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Λεύκιππος Ξάνθης προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφές αποκτώντας από την Σταυρούπολη τον Φίλιππο Μητρόπουλο και από την Ασπίδα Ξάνθης τον Δημήτρη Διαμαντή

Ο Μητρόπουλος που στα περσινά παιχνίδια απέναντι στον Λεύκιππο είχε εξαιρετική παρουσία με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, μετά από παρουσία σε Ακαδημίες ΠΑΟΚ, Αμύντα, Ερμή Λαγκαδά και Σταυρούπολη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της Μακεδονικής πόλης για χάρη του Λεύκιππου. Ενώ ο Διαμαντής έχει αγωνιστεί σε δύο θητείες στον Όλυμπο Ελευθερίου ενδιάμεσα έπαιξε σε Μακεδονικό ενώ πέρσι φόρεσε, με πολύ καλές εμφανίσεις, την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου του Λεύκιππου αναφέρουν:

Ο Μητρόπουλος στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει ακόμη μια προσθήκη στο ενεργητικό του, αυτή του Φίλιππου Μητρόπουλου που αγωνίζεται στη θέση του play maker και έχει ήδη αγωνιστεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια προσθήκη που αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του ταλέντου και στην ενίσχυση της ομάδας μας με ποιοτικούς παίκτες.

Ο Φίλιππος Μητρόπουλος έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές του στην προηγούμενη πορεία του στην Β Εθνική. Με την ευφυΐα του στο παιχνίδι, την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο για την επιλογή του να ενταχθεί στην ομάδα μας και να γίνει μέρος της μπασκετικής μας οικογένειας. Τον καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκαλιές και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί επιτυχίες και προκλήσεις.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Φίλιππος Μητρόπουλος γεννήθηκε στις 1 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται στη θέση του play maker. Αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες του ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στην Αρετσού με την οποία συμμετείχε σε ηλικία 18 ετών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Επόμενος σταθμός του ο Ερμής Λαγκαδάς και στη συνέχεια η Σταυρούπολη με τις οποίες είχε γεμάτες αγωνιστικές χρονιές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Διαμαντής στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ !

Με μεγάλη χαρά ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του εξαιρετικού παίκτη Διαμαντή Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Διαμαντής  είναι ένας ελπιδοφόρος αθλητής με εξαιρετικές δεξιότητες και εμπειρία που θα προσθέσει σημαντικά στην ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 2002, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

Η οικογένεια του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την αντίστοιχη της Ασπίδας Ξάνθης για την παραχώρηση του παίχτη και εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Διαμαντής ξεκίνησε τον Όλυμπο Ελευθερίου και μετά τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με το εφηβικό τμήμα, μεταγράφηκε στον Μακεδονικό με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ΄ Εθνικής.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε και πάλι στον Όλυμπο Ελευθερίου με τον οποίο προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά συμμετείχε με την Ασπίδα Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δηλώσεις

« Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ στο πρωτάθλημα της National League 1. Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας, να γνωρίσω προπονητές και νέους συμπαίχτες και μέσω της σκληρής δουλειάς να πετύχουμε τους στόχους μας».

Share it