Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ακόμα δύο σημαντικές ανανεώσεις για τον Άρη Αβάτου που διατηρεί Κοντογιαννίδη και Χασάνογλου!

Σε ακόμα δύο σημαντικές ανανεώσεις προχώρησε ο Άρης Αβάτου που κρατά στα “κιτρινόμαυρα” δύο παίκτες με κομβική παρουσία στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Ο λόγος για τον αμυντικό Σιμάρ Χασάνογλου που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν αποδίδοντας τα μέγιστα σε όποια θέση και αν του ζητήθηκε να αγωνιστεί. Ιδιαίτερα καθοριστικός ήταν και ο Κλέαρχος Κοντογιαννίδης που και πέρσι ήταν εξαιρετικός με πολύ καλές εμφανίσεις κρίσιμα γκολ και πολλές ασίστ.

Έτσι μετά τους Βασίλη Κουτσούμπα, Ευθύμη Τσάπαρη, Γιάννη Λεωντσάκο, Γιώργο Ψεμματά, Νεκτάριο Κοτόπουλο, Αχιλλέα Παπαχρήστου, Ηρακλή Βασιλάκη, Γιώργο Θεοδοσιάδη, Αλέξανδρο Καραμανίδη, Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, Σερκάν Αϊβαλή, Μηνά Ισπυρλίδη, Τάσο Μπαμπαλή, Άγγελο Ιωαννίδη, Κλέαρχο Κοντογιαννίδη και Σιμάρ Χασάνογου ο Άρης Αβάτου έφτασε τις 16 ανανεώσεις.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Γκολ έχουμε σημειώσει πολλά αλλά σαν και αυτό του Κλέαρχου Κοντογιαννίδη είναι αξέχαστα.

Ο Iron Man του Άρη Αβάτου δεν θα μπορούσε να λείψει από την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Κώστα Μπεδρελή.
Κλέαρχε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Η φανέλα με το Νο2 έχει τον κάτοχο της, την πήρε για το σπίτι του και θα την φυλάει 24 ώρες το 24ωρο όπως και στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.
Ο Σιμάρ Χασάνογλου παραμένει στον Άρη Αβάτου 2023-2024 και θα είναι ο ποδοσφαιριστής – κλειδί στα πλάνα του Κώστα Μπεδρελή και των συνεργατών του.

Καλή χρονιά Σιμάρ με υγεία, πολλά χαμόγελα και επιτυχίες.

Share it