Search

Από μία νίκη για τις Μεικτές Έβρου και Ξάνθης στα μεταξύ τους ματς στην Αλεξανδρούπολη

Νίκες και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Μεικτές Έβρου και Ξάνθης την Τετάρτη στο γήπεδο της Καππαδοκίας.

Την πρόκριση στην Β’ φάση του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων πανηγύρισε η Κ14 της ΕΠΣ Έβρου που κέρδισε με ανατροπή την ΕΠΣ Ξάνθης και εξασφάλισε μια στροφή πριν το τέλος την κατάκτηση της πρωτιάς.

Η ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε με τέρμα του Μπουμπούκη στο 32′ όμως οι Εβρίτες ισοφάρισαν με τον Σαραντίδη στο 60′ και εν συνεχεία με εύστοχο πέναλτι του Κυρίτση στο 71′ έφτασαν στη νίκη που τους δίνει την 1η θέση στον όμιλο.

Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξ’ αναβολής ματς της ΕΠΣ Θράκης με την ΕΠΣ Καβάλας που αναβλήθηκε λόγω πένθους στους Καβαλιώτες για τον χαμό του ταμία της ΕΠΣ , Δημήτρη Ρουμελιώτη, και πολύ περισσότερο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ της Καβάλας και της Ξάνθης για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που μπορεί και να δώσει επίσης πρόκριση(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Συνθέσεις:

Έβρος Κ14 (Αλεξόπουλος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν, Γιαννούλης, Πετρίδης, Λούδος, Γκιόκας, Κυρίτσης, Τσερκέζης, Δελήμπεης (75′ Τσελιπιώτης), Βασιλειάδης (41′ Σαραντίδης), Χουσίδης (78′ Φουτσιτζής).

Ξάνθη Κ14 (Κουτρουλός): Πολυτίδης, Σεφέρ, Χριστακάκης, Ιωάννου, Ντάκος, Μπουμπούκης, Κερεμίτσης, Μελεμενλής, Μπουτιέρος, Σουλεϊμάν, Κυρπάνος (30′ Μπάλης 72′ Καράμπαγλης).

Νίκη που την φέρνει στην δεύτερη θέση και συνεχίζει να ελπίζει μια στροφή πριν το τέλος πέτυχε η Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισε στην Αλεξανδρούπολη την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα της Ξάνθης με τέρματα των Μοσχίδη στο 55′ και Αποστολίδη στο 72′ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 και να προσπεράσει τους Εβρίτες στην βαθμολογία. Παρά την ήττα και η ομάδα του Έβρου ακόμα ελπίζει για την δεύτερη θέση καθώς με δική της νίκη επί της Θράκης την τελευταία αγωνιστική και ήττα της Ξάνθης στην Καβάλα θα καταλάβει αυτή την δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει πρόκριση.(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Συνθέσεις:

Έβρος Κ16 (Φλώρος): Κεσουδάκης, Χατζησταντσίδης, Βεζάσης, Γκίρδας, Τσαμπάζης (64′ Παπαμιχαήλ), Μπαζούκης (76′ Ανδρίκος), Ραμαδάν Ογλού (76′ Ντουμανάκης), Γκιουρτζίδης (62′ Τσιτλαΐδης), Ορμανλίδης (62′ Χατζόπουλος), Μανδάνης, Μεταλλίδης.

Ξάνθη Κ16 (Κουτρουλός): Κουρτίδης, Χουσέικνο, Παπαδόπουλος, Μοσχίδης, Μπαλάσης, Ασλανίδης (89′ Κρυστάλλης), Μπογιατζίδης, Κασσίδης (89′ Βουτσάς), Δρόσος (46′ Κιοσέ), Αποστολίδης (86′ Καραγκιοζίδης), Κιναλή (66′ Κωνσταντινίδης).

Share it