Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νίκησε τον Ορφέα και τον έπιασε στην 11η θέση ο Νέστος Χρυσούπολης!

Χωρίς νίκη για πέμπτη διαδοχικό παιχνίδι έμεινε ο Ορφέας Ξάνθης που αν και έδωσε μεγάλη μάχη δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 από το Νέστο στο πρώτο ματς που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που κάνει τρομερή αντεπίθεση με τον βετεράνο του ΑΟΞ στο τιμόνι της,  μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Οκάν Σουλεϊμάν αλλά και τον γκολκίπερ του Ορφέα, Χρήστο Καλαϊτζή που έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις, μάλιστα στο δεύτερο σουτ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Η πίεση του Νέστου απέδωσε καρπούς στο 17′ όταν μετά από μπαλιά του Γκατζολάρι στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα ο Αργεντίνος επιθετικός, Σέα κατάφερε με ιδανικό τελείωμα να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Μετά το γκολ η ομάδα του Νέστου είχε την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις στην εστία του Ορφέα, ενώ οι ξανθιώτες είχαν μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Ιωαννίδη εντός περιοχής

Και στο δεύτερο μέρος ο Νέστος μπήκε πολύ δυνατά και στο 55′ ο Οκάν Σουλεϊμάν έπιασε μια βολίδα από τα 40μετρα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι πάνω στην γραμμή και ο Κούτεφ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Μετά το γκολ η ομάδα της Χρυσούπολης συνέχισε να δημιουργεί και είχε δοκάρι σε σουτ του Ράνου, απείλησε με προσπάθεια του Σέα ενώ ο Γκατζολάρι ανάγκασε τον Καλαϊτζή σε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση όπως και σε σουτ του Οκάν Σουλεϊμάν.

Στο 77′ και μετά από μια παράξενη φάση ο Λούμου βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή και ορθά δόθηκε πέναλτι υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας το οποίο αξιοποίησε ο Θόδωρος Τορομανίδης για το 2-1. Μετά το γκολ της μείωσε ο Ορφέας πίεσε για την ισοφάριση και απείλησε κυρίως με στημένες μπάλες χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο Νομικό με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Στους 16 βαθμούς έμεινε Ορφέας που την επόμενη αγωνιστική παίζει ξανά εκτός με τον Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Συνεχίζεται η εντυπωσιακή αντεπίθεση του Νέστου με Κεχαγιά στο τιμόνι με την ομάδα της Χρυσουπολης να φτάνει τους 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα έχει δύσκολη έξοδο στην Δράμα με Πανδραμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιαννακός με βοηθούς τους Τσακιρόπουλο και Αλμπάντη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Ν. Κεχαγιάς): Νομικός, Πανταζής, Λούμου, Αδαμίδης, Τσαταλπασίδης, Οκάν Σουλεϊμάν(91′ Μανίσογλου), Γκατζολάρι, Σέα, Ράνος(75′ Ζαχαράκης), Κούτεφ(86′ Τσάκωνας)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Καλαϊτζής, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Καλαϊτζόπουλος(86′ Κόντο), Κουκουρίγκος(50′ Κουτσός), Τορομανίδης, Πασχαλάκης(75′ Κριεζής)

Share it