Search

Photos: Με συμμετοχή έκπληξη Βασίλη Τοροσίδη το εορταστικό φιλικό του Άρη Πετεινού με Ορέστη Ορεστιάδας!

Με τον Βασίλη Τορόσιδη όχι μόνο να δίνει το παρών αλλά και να κάνει την έκπληξη αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο με την φανέλα του αγαπημένου του Άρη Πετεινού έγινε σε πολύ θερμό και εορταστικό κλίμα το φιλικό παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων” με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Οι δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο του Πετεινού κάνοντας μια…πρόβα τζενεράλε μια και αμφότερες θέλουν να δώσουν το παρών στα μπαράζ ανόδου ως πρωταθλητές των Ενώσεων τους.

Στα του αγώνα η ομάδα του Άρη Πετεινού σε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν αμφότερες οι ομάδες, και ειδικά οι Εβρίτες που αγωνίστηκαν με 4 ενδεκαδάτες απουσίες, επικράτησε με 2-1 του Ορέστη χάρις τα τέρματα των Κουτσομιχάλη και Εφέντη ενώ για την ομάδα της Ορεστιάδας μείωσε ο Σταματόπουλος. Ενώ η ομάδα του Άρη είχε και δοκάρι σε βολίδα του Αλέξη Σαρηγιαννίδη και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο μηδέν

Πέρα από τον Βασίλη Τορόσιδη με τα “κιτρινόμαυρα” αγωνίστηκε και ο ξανθιώτης αμυντικός της Βενέτσια, Γιώργος Καραγιαννίδης που βρίσκεται στην Ξάνθη για τις γιορτές και είχε την ευκαιρία να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ενώ οι απουσίες του Ορέστη ήταν τέτοιες που ενίσχυσε την Εβρίτικη ομάδα ο ξανθιώτης κίπερ της Λευκόπετρας, Φάνης Τσακουρίδης που άλλωστε διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον προπονητή όσο και τους ιθύνοντες του Ορέστη.

Το παιχνίδι να σημειώσουμε πως παρακολούθησαν μαζί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Παντελής Χατζημαρινάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης που αναμένεται να θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για τις προσεχείς εκλογές της Ένωσης, παρέα με τους διοικούντες του Ορέστη που ταξίδεψαν στην Ξάνθη και τον “Τορο” που κάθισε μαζί τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Πετεινού σε ταβέρνα του χωριού έκανε σε πολύ θερμό κλίμα το τραπέζι στην ομάδα του Ορέστη που απόλαυσε την φιλοξενία των ξανθιωτών.

Να σημειώσουμε πως την αναμέτρηση διεύθυνε ο βετεράνος διαιτητής και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Άγγελο Κοτινούδη

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ

http://

Share it