Search

Ο δρόμος προς την άνοδο στην Γ’ Εθνική και οι μάχες που έρχονται τρεις στροφές πριν το φινάλε!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ με φόντο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, με τα ματς της Τετάρτης να κρίνονται ιδιαίτερα κομβικά 

Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει καθώς οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογία την δεδομένη στιγμή δεν έχουν κάνει ακόμα το ρεπό τους, ενώ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν κομβικά παιχνίδια μεταξύ τους.

Ο πρωτοπόρος για την ώρα Βύρωνας έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας “τελικούς” με Ιπποκράτη στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη(25/5) και Ηρακλή στην Αμμουδιά(29/5) εκεί οπού θέλει τουλάχιστον μια νίκη για να μην έχει αγωνία την τελευταία αγωνιστική που θα έχει το ρεπό του. Ενώ ο Ιπποκράτης έχει μπροστά του το μεγάλο ματς της Τετάρτης που είναι πολύ κομβικό ενώ ιδιαίτερα καθοριστικής σημασίας θα είναι και το ματς της τελευταίας στροφής με τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα.

Την τύχη στα δικά του πόδια κράτα ο Πανθρακικός που έχει μπροστά του ένα σπουδαίο ματς στην Χαλάστρα την Τετάρτη(25/5) ωστόσο στις δύο τελευταίες στροφές έχει δύο ματς στα μέτρα του παίζοντας με τον Άρη στον Πετεινό την Κυριακή και έχοντας το τελευταίο ματς στο σπίτι του κόντρα στην Προσοτσάνη με την ελπίδα σε εκείνο το ματς να πανηγυρίσει την επιστροφή του σε Εθνικές κατηγορίες.

Έχοντας βγάλει τα ρεπό τους Προσοτσάνη και Καμπανιακός θα παίξουν τα ρέστα τους τις 3 τελευταίες αγωνιστικές, με τους πρωταθλητές Δράμας να έχουν στο μενού τους δύο κομβικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αμμουδιά και Πανθρακικό ενώ θα παίξει στην έδρα του τον “τελικό” με Καμπανιακό. Από την άλλη η ομάδα της Χαλάστρας έχει τρεις “τελικούς” μπροστά της έχοντας το πλεονέκτημα πως θα παίξει με Πανθρακικό και Ιπποκράτη εντός έδρας ενώ έχει και την δύσκολη έξοδο στην Προσοτσάνη.

Σε πιο δύσκολη θέση ο Ηρακλής Αμμουδιάς που για να έχει ελπίδες θέλει το 3/3 και σαφέστατα θα παίξει τα ρέστα της αρχής γενομένης απο το εκτός έδρας ματς με την Προσοτσάνη εκεί οπού αν χάσει πλέον τα ματς με Βύρωνα και Άρη Πετεινού θα είναι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Απο την άλλη ο Άρης Πετεινού δεδομένα πλέον είναι εκτός διεκδίκησης ανόδου και θα προσπαθήσει να απολαύσει τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ηρακλή Αμμουδιάς με στόχο να μπορέσει να πάρει μία νίκη.

Θυμίζουμε πως την άνοδο στην Γ’ Εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε πως στις ισοβαθμίες δεν ισχύουν τα μεταξύ τους ματς αλλά η διαφορά τερμάτων όλων των αγώνων

Αναλυτικά:

Βύρων Καβάλας(8 βαθμούς): Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης(εκτός), Ηρακλής Αμμουδιάς(εκτός), ρεπό

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης(7 βαθμούς): Βύρων Καβάλας(εντός), ρεπό, Καμπανιακός(εκτός)

Πανθρακικός(7 βαθμούς): Καμπανιακός(εκτός), Άρης Πετεινού(εκτός), Προσοτσάνη(εντός)

Προσοτσάνη(4 βαθμούς): Ηρακλής Αμμουδιάς(εντός), Καμπανιακός(εντός), Πανθρακικός(εκτός)

Καμπανιακός(4 βαθμούς): Πανθρακικός(εντός), Προσοτσάνη(εκτός), Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης(εντός)

Ηρακλής Αμμουδιάς(2 βαθμούς): Προσοτσάνη(εκτός), Βύρων Καβάλας(εντός), Άρης Πετεινού(εκτός)

Άρης Πετεινου(0 βαθμούς): ρεπό, Πανθρακικός(εντός), Ηρακλής Αμμουδιάς(εντός)

Share it