Search

Photos: Πήρε το ντέρμπι με Ηρακλή Ζυγού ο Άρης Πετεινού που “καθάρισε” με εντυπωσιακό ξεκίνημα!

Ο Άρης Πετεινού ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Ηρακλή Ζυγού για την 10η αγωνιστική, σε αναμέτρηση με πέντε γκολ και δύο δοκάρια.

Η ομάδα του Πετεινού πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά σκόραρε δύο γκολ! Αρχικά στο 2′ όταν μετά απο βαθιά μπαλιά του Δασκαλάκη ο Γιώργος Φλώρος κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, ενώ με την συμπλήρωση 5′ λεπτών αγώνα μετά απο πάσα του Θωμαίδη ο Άγγελος Τουρατζίδης έκανε το σουτ για το 2-0.

Με την ομάδα του Ζυγού να προσπαθεί να συνέλθει ο Άρης κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ όταν στο 15′ ο Πάρης Κοτόπουλος έπιασε το σουτ απέκρουσε ο Καλαμάρης όμως ο Κοτόπουλος πήρε το ριμπάουντ και πριν σκοράρει ανετράπη απο τον κίπερ του Ηρακλή, το πέναλτι καταλογίστηκε άμεσα με τον Τουρατζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 3-0.

Η αντίδραση του Ηρακλή ήταν άμεσα και με πολύ ωραίο τέρμα του Αδαμίδη μείωσε σε 3-1 με την συμπλήρωση 18′ λεπτών αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή στο 21′ με την προσπάθεια του Ισκελή να σταματά ο Λαπαδώνης. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Άρη όταν στο 30′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη ο Κουτσομιχάλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και στο 68′ μετά απο σέντρα του Εφέντη ο Φλώρος αστόχησε σε εξ’ επαφής προσπάθεια, ενώ στο 71′ το σουτ του Εφέντη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Χαλκίδης. Στο 71′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε το τέταρτο τέρμα όμως το σουτ του Κοτόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, με την “απάντηση” του Ηρακλή να έρχεται στο 76′ καθώς στο δοκάρι σταμάτησε και το σουτ του Στέλιου Κωφίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ζυγού πίεσε θέλοντας να μπει ξανά στο ματς όμως είδε τόσο το σουτ του Μπουναρτζή στο 81′ όσο και του Στέλιου Κωφίδη στο 87′ να μπλοκάρει ο Λαπαδώνης. Τελικά η μείωση ήρθε στο 90′ με το τρομερό σουτ του Στέλιου Κωφίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Με αυτό το τρίποντο ο Πετεινός διατηρήθηκε στην κορυφή με 22 πόντους(δείτε ΕΔΩ) και θα έχει την ευκαιρία στο εξ’ αναβολής της Τετάρτης με την Βιστωνίδα να μείνει μόνος πρώτος μια στροφή πριν το φινάλε του Α’ γύρου. Ο Ηρακλής έμεινε στους 16 βαθμούς και στο εξ΄ αναβολής της Τετάρτης(δείτε εδώ το μενού και τους διαιτητές) με την Ασπίδα θα ψάξει να επιστρέψει στις νίκες για να μειώσει ξανά την απόσταση απο την κορυφή

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Δημήτρη Δανδανόπουλο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Νεανίδης(75′ Καμπουρίδης), Δασκαλάκης, Κουτσομιχάλης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Φλώρος, Θωμαίδης(65′ Εφέντη), Κοτόπουλος, Πουτακίδης, Τουρατζίδης(53′ Ρέβης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Κ. Τερζανίδης): Καλαμάρης, Τενεκές, Χαλκίδης, Ψαρόπουλος(85′ Τσιλιγκαρίδης), Μελετιάδης, Παπαδόπουλος Αν.(46′ Ανδρέου, 67′ λ.τρ. Δέλτσος), Καράμπελας, Αδαμίδης, Κωφίδης Στ., Ισκελής(60′ Πιλτικάκης), Μπουναρτζής

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it