Search

Πήρε ισοπαλία στην Δράμα με Δόξα ο Ορφέας Ξάνθης που μπορούσε και διπλό!

Με ένα αποτέλεσμα που σαφώς κρίνεται θετικό έφυγε απο την Δράμα και την αναμέτρηση με την Δόξα ο Ορφέας Ξάνθης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της  Γ’ Εθνικής, με τους ξανθιώτες πάντως αν ήταν πιο προσεκτικοί να μπορούσαν να φύγουν και με μια μεγάλη νίκη.

Η ομάδα της Δράμας μπήκε πιο δυνατά έχοντας 1-2 καλές στιγμές με τον Χατζηκυριάκου όμως η ομάδα του Ορφέα ισορρόπησε γρήγορα το ματς και με πλαγιοκοπήσεις των Πασχαλάκη και Γκασιμπαγιαζίδη προσπαθούσε να απειλήσει. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 35′ όταν ο Πασχαλάκης έκλεψε την μπάλα απο τον Παπαϊωάννου που τον ανέτρεψε έξω απο την περιοχή και είδε την κόκκινη του Τσιλίκα. Εκεί χάθηκε και η μεγαλύτερη φάση του αγώνα καθώς η εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κατρανίτσα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πάνω στον Κολιοφούκα που μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε καλό ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους ξανθιώτες να έχουν μεγάλες ευκαιρίες σε προσπάθειες των Τορομανίδη στο 54′, του Πασχαλάκη στο 78′ και του Σουκρήογλου στις καθυστερήσεις. Η ομάδα της Δράμας ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς στο 85′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πετρίδης που σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε τον Βουλγαρίδη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τσιλίκας με βοηθούς τους Ζαχαριά και Καρασαββαίδη της ΕΠΣ Καβάλας

Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου): Κολιοφούκας, Χατζηκούρτης (65′ Τζανουλίνος), Γιανούσης, Ιορδανίδης, Πετρίδης, Παπαϊωάννου,  Στάϊκος (54′ Ογκενερόμπου), Ρούτσης, Κόντος (83′ Κυριακίδης), Χατζηκυριάκου (65′ Μπαρέτας), Θεοδοσιάδης.

Ορφέας Ξάνθης(Μπάμπης Χατζημέστης): Γιουργούσης, Χάκη, Κατρανίτσας, Καλαϊτζόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Ιωαννίδης (61′ Βουλγαρίδης), Κουκουρίγκος (90′ Σουκρήογλου), Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Share it