Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αγνοούμενος από την Μαρώνεια εντοπίστηκε πνιγμένος από λουόμενους στα Δίκελλα

Στον 73χρονο Παναγιώτη Κοκκινίδη από την Μαρώνεια ανήκει τελικά η σορός που ξέβρασε η θάλασσα σε πλαζ των Δικέλλων το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε στις 13 Αυγούστου, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 16/8, λίγο πριν ανασυρθεί νεκρός δηλαδή, ειδοποιήθηκε η Γραμμή Ζωής από τους οικείους του και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Ήταν όμως πολύ αργά καθώς λίγο αργότερα οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν την σορό του από την ακτή.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η σορός του άτυχου άνδρα ταυτοποιήθηκε από τους συγγενείς του.

Δείτε βίντεο από τις στιγμές που λουόμενοι είδαν την σορό του 73χρονου να επιπλέει στην θάλασσα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ:

Σύμφωνα τώρα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο θάνατος του οφείλεται μάλλον σε παθολογικά αίτια. σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προσδιορίζεται την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, την προηγούμενη Παρασκευή. Πιθανή εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του 73χρονου είναι να βρίσκονταν κοντά σε ακτή όταν υπέστη το επεισόδιο και το άψυχο σώμα του να παρασύρθηκε από τα κύματα, που έβγαλαν τη σορό του, τρεις ημέρες μετά, στην παραλία των Δικέλλων.

Με πληροφορίες από το focustonevro.gr

 

Share it