Search

Η πρώτη του Μπίλη και η εντυπωσιακή ετοιμότητα του Σχρόγιεν ενόψει Εργοτέλη!

Το πρωινό της Παρασκευής(5/2) ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο(14:45, ΕΡΤ. SA) με τον Εργοτέλη στο Παγκρητίο, σε ένα ματς που μετά τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Χανιά η νίκη μοιάζει μονόδρομος για τους ξανθιώτες που βρίσκονται στο -5 απο την κορυφή έχοντας βέβαια και ένα ματς λιγότερο.

Στα “ευχάριστα” για τον Τόνι Πόποβιτς η επιστροφή των Μπριλάντε αλλά και Ίζο που προπονήθηκαν κανονικά αλλά και η εντυπωσιακή ετοιμότητα που έδειξε το τελευταίο μέλος της ομάδας, Γιόρι Σχρόιγιεν που αφού πέρασε το κλασικό…τούνελ(θυμηθείτε ΕΔΩ) έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και απο την στιγμή που βγήκε το δελτίο του ο Αυστραλοκροάτης προπονητής αναμένεται να τον πάρει στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς ενώ πολύ πιθανό να έχουμε και την πρώτη του παρουσία. Άλλωστε ο Σχρόιγιεν έρχεται απο γεμάτα ματς, μάλιστα το τελευταίο του ματς με την Μάαστριχτ ήταν στις 22 Ιανουαρίου όταν και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς με την Χέλμοντ όπου μάλιστα σκόραρε και ένα απο τα 9 τέρματα που σημείωσε σε 21 ματς.

Πέρα απο τον Ολλανδό “πρώτη” παρουσία στην προπόνηση της Πέμπτης είχαμε και για το νέο μέλος του τεχνικού τιμ της Ξανθιώτικης ομάδας, Λεωνίδα Μπίλη που ανέλαβε άμεσα χρέη βοηθού προπονητή του Πόποβιτς, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να είχε μια πρώτη γνωριμία τόσο με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως μας παρουσίασε μέσα απο το Photostory της ΠΑΕ απο την προπόνηση της Πέμπτης(4/2)

Η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης θα γίνει στις 11:00 της Παρασκευής(5/2) και αμέσως μετά η ομάδα της Θράκης θα αναχωρήσει για το ταξίδι στο Ηράκλειο με πίστη και αποφασιστικότητα για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της χρονιάς.

Share it