Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με το δεξί η επιστροφή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για Ουζουνίδη με νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού!

Νικηφόρο ήτν το ντεμπούτο του Εβρίτη τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ που κέρδισε με 4-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Παρά το εύρος του σκορ το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον ΑΠΟΕΛ που σκόραρε τρεις φορές μετά το 90(!) για να φτάσει σε αυτή τη νίκη

Με γκολ του Ντε Βινσέντι πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι στο 31′, αλλά στο 71′ ο Σακέτι, που αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο του Παναιτωλικού τον Ιανουάριο, ισοφάρισε. Πίεσε στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ, είχε φάσεις, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά ξέσπασε στο φινάλε. Ο Αλ Ταμάρι, που είχε μπει ως αλλαγή, με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 2-1 και τρία λεπτά μετά ο Μεκρής το 3-1. Μπήκε και άλλο γκολ στις καθυστερήσεις και ήταν ξανά από τον Αλ Ταμάρι. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 4-1, το οποίο ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς εάν μάθαινε απλά το σκορ. . Οι δυο παίκτες που πέρασαν αλλαγή απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όχι μόνο χάρισαν το τρίποντο στην ομάδα τους, αλλά έδωσαν και τεράστιες διαστάσεις στη νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο Ουζουνίδης ξέσπασε στο γκολ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 90′. Ανέκαθεν του άρεσε να πανηγυρίζει έντονα, αλλά κάθε ντεμπούτο είναι ιδιαίτερο και υπάρχει πίεση. Ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό όπως ο ΑΠΟΕΛ.

Photos Credit: Kerkida.net

Share it