Search

Pregame Γ΄Εθνικής: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 8ης αγωνιστικής(15:00, LIVE Sportsaddict)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 8η “στροφή” του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπες μάχες τόσο για τις ομάδες της Θράκης, όσο και συνολικά στον όμιλο, ενώ διαθέτει και τοπικά ντέρμπι, όπως αυτό της Ξάνθης ανάμεσα στον Ηρακλή Ζυγού και τον Άρη Αβάτου.

Στο γήπεδο της Γενισέας, Ηρακλής Ζυγού και Άρης Αβάτου έχουν αμφότεροι ως στόχο τη νίκη, ο μεν Ηρακλής ώστε να “ψαλιδίσει” τη διαφορά απ’ τις θέσεις “σωτηρίας”, και ο δε Άρης για να διατηρήσει μία απόσταση απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμη ένας λόγος φυσικά που και οι δύο ομάδες αποσκοπούν μόνο στην κατάκτηση των τριών βαθμών είναι και το πρεστίζ, καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού ο προπονητής του Ηρακλή Ζυγού, Γιάννης Δημητριάδης, ενώ όλους τους παίκτες του διαθέσιμους έχει και ο προπονητής του Άρη Αβάτου, Αλέξης Ξανθόπουλος.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου

Να αφήσει πίσω την οδυνηρή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απ’ τον Πανδραμαϊκό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος πάντως έχει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι στον Αετό Ορφανού. Ο Αετός διαθέτει μία ποιοτική ομάδα, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάει το επίπεδο του αντιπάλου, μιας και βρίσκεται κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο πρώτο εντός έδρας τρίποντο θα στερηθούν των υπηρεσιών των Καραγκιόζη και Ζιγκολάρι.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Στην Ένωση Αλεξανδρούπολης μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής στόχος είναι να συνεχίσουν από ‘κει που είχαν σταματήσει στο παιχνίδι απέναντι στον Κιλκισιακό. Η Αλεξανδρούπολη βρισκόταν σε “καλό φεγγάρι” αγωνιστικά πριν τη διακοπή (γι’ αυτήν) την προηγούμενη βδομάδα και τώρα στο ντέρμπι ουράς με αντίπαλο τον Κιλκισιακό έχει ως στόχο να βγάλει και πάλι αυτά τα θετικά στοιχεία στο χορτάρι, ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Απο τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου ξεχωρίζει το παιχνίδι του δεύτερου της βαθμοογίας Πανδραμαϊκού με τον Απόλλων Παραλιμνίου, μια αναμέτρηση που θα ξεκαρίσει αρκετά τα πράγματα στις πρώτες θέσεις, ενώ ιδιαίτερο εναδιαφέρον παρουσιάζει και η έξοδος του πρωτοπόρου Νέστου στην Θάσο. Τοπικό ντέρμπι έχουμε στις Σέρρες με την Δόξα Κάτω Καμήλας να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό


 

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.


Αναλυτικά:

Κυριακή 10/11, Ώρα 15:00 (LIVE SportsΑddict)

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Άρης Αβάτου 

Διαιτητής: Σαράντης Πανταζής(Θράκης)

Βοηθοί: Γκιόση, Καρακασίδης(Θράκης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Θανάσης Κεφίλης(Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Κυριαζής(Θεσσαλίας)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Ένωση Αλεξανδρουπολης

Διαιτητής: Μιχαήλ Μιχούλιας(Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κουρμαδιάς, Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)

Γήπεδο Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Κώστας Πουλικίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Ραβικάλης, Οικονομίδης(Δράμας)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκοντόλιας, Εμίν Κεχαγιά(Ξάνθης)

Γήπεδο Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας  – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Διονύσης Στόλης(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς(Σερρών)

Ρεπό: Κεραυνός Πέρνης

Share it