Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σημαντικές προσθήκες στην Ελπίδα Σαπών με Ζήνωνος και Γαβριήλ!

Καθώς η ομάδα της Ελπίδας Σαπών έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι,ο φετινός της στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από την διατήρηση του κορμού της ομάδος και πόσο μάλλον η ενίσχυσή της με νέους παίχτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην βελτίωση της.

Η Ελπίδα Σαπών, λοιπόν, προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Ζήνωνος και Γιάννη Γαβριήλ, που αποτελούν τα δύο νέα πρόσωπα του συλλόγου, μετά την πρώτη μεταγραφή του Τριαντόπουλου.

Ο Χρήστος Ζήνωνος (αριστερά), είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Κύπρο και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης μετά από δύο χρόνια όταν και είχε φορέσει την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε εκ νέου στην Γ Εθνική με την ομάδα του Άρη Αβάτου χωρίς ωστόσο το πέρασμα του να κρίνεται απολύτως επιτυχημένο.

Ο Γιάννης Γαβριήλ (δεξιά) που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ παραμένει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Ο 22χρονος Πατρινός από τον οποίο οι άνθρωποι των Σαπών περιμένουν πολλά, προέρχεται από έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο με την φανέλα της Δόξας Γρατινής της οποίας μάλιστα ήταν και πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν φόρεσε την φανέλα του Κοσμίου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Ίκαρο Πετρωτών και την Δόξα Προσκυνητών.

Share it