Search

Σε αναζήτηση νέας ομάδας Θεοφυλάκης και Μπαργκάν που αποχώρησαν απο την Ασπίδα Ξάνθης!

Χωρίς τους Δημήτρη Θεοφυλάκη(δεύτερο απο αριστερά κάτω) και Τζεμαλή Μπαργκάν(δεύτερος απο δεξιά κάτω) θα πορευτεί το 2019 η Ασπίδα Ξάνθης, με τους δύο νεαρούς ξανθιώτες χαφ που αποκτήθηκαν την θερινή μεταγραφική περίοδο να αποχωρούν απο τον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Θεοφυλάκης αποκτήθηκε το καλοκαίρι απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, ενώ ο Μπαργκάν απο την ομάδα του Άρη Αβάτου, με αμφότερους να ξεκινούν καλά στον σύλλογο όμως στα τελευταία ματς του 2018 δεν είχαν τα παιχνίδια που θα ήθελαν και έτσι κοινή συναινέση αποφασίστηκε να αποχωρήσουν σε καλό κλίμα απο την Ασπίδα.

Στο αντίο του ο Δημήτρης Θεοφυλάκης έγραψε:  “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Ασπίδας για την στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου..ο κύκλος μου τελειώνει εδώ..αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι και καθαρή την συνείδηση μου…! Καλή συνέχεια Ασπιδαρες μου!! ”

Ενώ απο την πλευρά του ο Τζεμαλή Μπαργκάν αποχαιρέτησε με ανάρτηση της ενδεκάδας απο το ματς με Πανσερραϊκό γράφοντας: ” Μάγκες μου χαίρομαι που σας γνώρισα και παίξαμε μαζί… Τα λόγια είναι περιττά”

 

Share it