Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έφτασε στην πηγή αλλά στην εκπνοή έμεινε με την ισοπαλία στο Παραλίμνιο ο Άρης Αβάτου!

Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό έφτασε ο Άρης Αβάτου που είχε ουσία στο παιχνίδι του, κατάφερε να προηγηθεί, είχε δοκάρι όμως μια φάση στο φινάλε του ματς του στέρησε την δυνατότητα του τριπόντου με την κεφαλιά του Δέντσα να δίνει ανάσα στον Απόλλων Παραλιμνίου, που έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Μπονέρη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρύ υπεροχή, με ανούσια κατοχή χωρίς ιδιαίτερες φάσεις προς την εστία του Αμουτζάκη, μάλιστα η καλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου ανήκει στους ξανθιώτες όταν μετά απο ατομική προσπάθεια του Κοτόπουλου και πάσα στον Γκέκα το σουτ του επιθετικού του Άρη σταμάτησε στο δοκάρι του Νεόφυτου Σαββίδη.

Στην επανάληψη το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά, με την μπάλα πάνω -κάτω  και τις προσπάθειες για δημιουργία αξιόλογων στιγμών να διαδέχονται η μία την άλλη, σε μια απο αυτές στο 75′ ο Δόντσος σέντραρε υποδειγματικά και με όμορφη κεφαλιά ο Δημήτρης Σιχλιμοίρη την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1 των ξανθιωτών. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό αύξησαν την πίεση τους με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατήσουν το σκορ αλλά παράλληλα να ψάχνουν την κόντρα επίθεση που θα “καθαρίσει” το ματς. Για κακή τους τύχη όμως στο 93′ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Αβάτου ο Καριοφύλλης έκανε την κεφάλια-ασίστ στον πολύπειρο Δέντσα που με κεφαλιά στην καρδιά της ξανθιώτικης άμυνας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αν έλεγε κανείς στους ανθρώπους του Αβάτου πριν το ματς οτι θα φύγετε με ισοπαλία απο την έδρα του περσινού πρωταθλητή πιθανόν να ήταν ικανοποιημένοι αλλά όπως πήγε το ματς μένει μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του Άρη που έφτασε τους 8 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τρίτης με τον Λεβαδειακό και εν συνεχεία στο μεγάλο ματς με Πανσερραϊκό στο ΑΟΞ. Στροφή στο Κύπελλο και για τον Απόλλων Παραλιμνίου που την Πέμπτη παίζει με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη ενώ ακολουθεί για το πρωτάθλημα εκτός έδρας ματς με τον Αλέξανδρο στο Κιλκίς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Δέντσας, Τριανταφύλλου Κ.(74′ Καριοφύλλης Γ.), Μπονέρης(67′ λ.τρ. Λιάρας), Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς(66′ Καριοφύλλης Β.), Λαζαρίδης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης,  Σαρηγιαννίδης(90′ Ζωσιμίδης), Δόντσος,  Κοτόπουλος(87′ Σιχλιμοίρης), Γκέκας(87′ Μπουνταγκίδης), Βαφειάδης

Share it