Search

Νίκη επί της Φθιώτιδας και 3η θέση για την Α.Δ. Ροδόπης!

Με 2-0 νίκησε η Α.Δ. Ροδόπης την αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας στον μικρό τελικό του Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιπουργκένη παρά την πίκρα του αποκλεισμού από την Θεσσαλονίκη, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατέκτησε την τρίτη θέση. Το 0-0 της ανάπαυλας δεν πτόησε τους Ροδοπίτες οι οποίοι προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με τον Βουρλή και έφτασαν στο τελικό 2-0 χάρη στο γκολ του Ροδουσάκη στο 85′.

Μπορεί η Α.Δ. Ροδόπης να μην είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον μεγάλο Τελικό, ωστόσο κατάφερε να μην επιστρέψει με άδεια χέρια, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο!

Α.Δ. Ροδόπης (Τσιπουργκένης): Ντάβανος, Τσορμπατζόγλου (Στογιαντσάκης), Γκανούδης, Παναγιωτίδης, Σταύρου (Ακριτίδης), Μακίδης, Τσιπλακίδης (Βουτσάς), Μυστρίδης, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσάκης, Βουρλής.

Η αποστολή της Α.Δ. Ροδόπης στο τουρνουά ήταν η εξής: Ντάβανος, Τσορμπατζόγλου, Στογιαντσάκης, Γκανούδης, Παναγιωτίδης, Σταύρου, Ακριτίδης, Μακίδης, Τσιπλακίδης, Βουτσάς, Μυστρίδης, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσάκης, Βουρλής, Κοτζάογλου, Δούκας, Γούσιος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης.

Share it